Komentáře k článku Letošní Losail je zatím pro Salače doslova tragédií zpět na článek →

  • Nepřihlášený unavix Sobota 27.března 2021, 21:43

    Začal tam kde vloni skončil. A o moc lepší to letos nebude když má přednost instagram a jiný kraviny před MS.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Ten co neví Sobota 27.března 2021, 21:49

    Aby to nebyla jeho poslední sezóna v MS? Pak by snad mohl ještě zaskakovat u Smrže v Supersportech 300, no a Alpe Adria by tu celou legraci uzavřela!

    Reagovat
  • Nepřihlášený Neděle 28.března 2021, 08:35

    Jo, zatím furt stejný.. v "bezvýznamnejch" testech před sezonou rychlej, o závodním víkendu si ho natřou na chleba i nováčci. Tohle je prostě špatný. I kdyby se v závodě prokousal na desátý místo, což už tak zní trochu nereálně vzhledem ke startovní pozici, je to slabota. Letos už mu nebudou tleskat za to FAMÓZNÍ DESÁTÝ MÍSTO, za těch PÁR DŮLEŽITEJCH BODŮ..

    Reagovat
  • Nepřihlášený Fullgas1 Neděle 28.března 2021, 09:24

    Z Filipa mám pocit, že sa uspokojil, že už sa neposúva ďalej. Dostal sa do MS, do dobrého tímu ale nedokáže to využiť. Prestupuje na mieste. Očakávané výsledky nemá a keď nezačne tvrdo makať a s pokorou pristupovať k práci veľmi skoro skončí.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Derny Neděle 28.března 2021, 10:04

    To Fullgas1: Přesně, jako někteří naši hokejisté, dostanou se do hokejové extraligy, mají se dobře a to jim stačí!

    Reagovat
  • Nepřihlášený Neděle 28.března 2021, 10:31

    Škoda, že tu není zmíněno, tak jako na m.cz, že nejenom jeho tým i přes jeho námitky vyčkával na poslední chvíli, aby ho vypustili na trať, ale omylem mu i nastavili na displayi jeho motocyklu špatně časomíru upozorňující na konec kvaldy. Filip zmiňoval, že při nájezdu do poslední zatáčky mu ukazovala, že do konce kvalifikace zbývá ještě vice než 30s! 😉

    Reagovat
  • Nepřihlášený Bosso Neděle 28.března 2021, 10:49

    Stačí jen pořádně číst článek a Salačovo vyjádření: "Sám to nechápu, při výjezdu z poslední zatáčky mi odpočet času na budíku ukazoval 36 vteřin do konce kvalifikace. Každopádně beru to na svou zodpovědnost, je to moje chyba, měl jsem si prostě písknout, že jedu."

    Reagovat
  • Nepřihlášený Neděle 28.března 2021, 10:58

    To Bosso: Aha, tak pardon, tady jsem to nějak přehlédl.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Bosso Neděle 28.března 2021, 11:08

    V pohodě, je to úplně stejná TZ Filipa Salače, kterou vydal Bc. Jakub Schimmer (Manager reprezentace) a kterou rozesílá napříč všem žurnalistům.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Noo jisteee Neděle 28.března 2021, 12:34

    Polot si sam urcuje co a ako teda kedy ide nejade v akom case atd ....pokial nemi po pade alebo poruche!!! Team robi strategiu.... (nieco ako v EWC) podla dat telemetrie atd....neexistuje nieco take ze teraz nepojdes ale az cca minutu pred koncom treninku alebo Q... Problém je hlavne ten ze ked ma niekto RAKETU pod prdelou tak sa schovava za plyn.....a zabuda zavodit ... preto sa salac otaca lebo nedokaze zajst cas sam za seba ale caka aby sa mohol vyviest to robil po urcitom case aj 84.... v teame je normalne ze je niekto 1 a niekto co nosi lowe a ked nemas ruku a gule tak hladame chyby v technike podmienkach .....ale pritom sa zabuda na to ze v dany cas maju vsetci podmienky stejne takze ked je niekto o 1,5 s v strate na prveho v ten dany moment tak kazdemu normalněu cloveku je jasne kde je problem 🤕😂

    Reagovat
  • Nepřihlášený unavix Neděle 28.března 2021, 14:00

    Vidím to tak, že se sponzoři ani šéfové týmů neptají proč. Rozhodující jsou výsledky v závodech. Vloni to bylo mizerný a letos to nevypadá jinak. Moudřejší budeme dnes po závodě. Ale nemyslím si, že by se nějak rapidně zlepšil přes noc.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama