Komentáře k článku Filip Salač pojede Red Bull Rookies Cup i v roce 2018 zpět na článek →

  • Nepřihlášený Georgio88 Středa 04.října 2017, 13:02

    No, já bych měl spíš dotaz z jiného soudku. Neztratil RBRC malinko na významu tím, že se zrušil full factory Red Bull KTM Ajo, tím i přímý článek do Moto3 a zároveň popularita FIM CEVu vzrůstá (Arenas, Dalla Porta, Ramirez, Polanco, Masia přišli z CEVu)? Mám tím na mysli, že ve dnešní době má člověk na výběr jestli bude jezdit po Španělsku FIM CEV Moto3 nebo ETC v CEVu a nebo RBRC... Jsou jezdci, kteří jezdí RBRC a zárověň i ETC. Příjde mi, že suverenita RBRC jakožto líhně pro Moto3 je rozhodně pryč.

    Reagovat
  • Bosso Středa 04.října 2017, 13:31

    Rozhodně je dle mého laického názoru - neboť jsem nikdy nestál na startu (čímž se taky někteří rádoby odborníci rádi chlubí) - kombinace závodění v CEV a Red Bull Rookies v současnosti ta nejvýhodnější pro další závodnický vývoj, jenom samo o sobě závodit pouze v jednom seriálu je poněkud málo.

    Reagovat
  • Nepřihlášený ! Středa 04.října 2017, 19:05

    Je to skvela zprava pro Filipa i nas, fanousky!

    Reagovat
  • Nepřihlášený Peterson Středa 04.října 2017, 20:44

    Je otázka jestli Ajo bude i nadále brát vítěze RBRC do týmu, pokud ne, tak to podle mě hodně sníží možnosti mladíků. Ono když někdo RBRC vyhraje, jěště to nemusí znamenat, že se prosadí v MS moto3, viz. náš Kája H.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Georgio88 Čtvrtek 05.října 2017, 16:20

    Bosso, asi tu budete muset zavést CAPTCHA okénko, co zabrání botům ve spamu, jako je výše.

    Reagovat
  • Bosso Pátek 06.října 2017, 00:43

    Ano, snažíme se to vyřešit. I mě to hodně štve!!!

    Reagovat
  • Nepřihlášený overeni Pátek 06.října 2017, 06:37

    Bosso, hlavne prosim ne tu sracku od google zavislou na tunach javascriptu. Web ma byt pouzitelny bez takovych (s prominutim) picovin, vymyslenych googlem nebo facebookem a jim podobnych. Zde tomu tak dosud bylo, verim ze to zustane zachovano a podari se problem spamovacich robotu vyresit elegantneji. Dekuji

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama