Komentáře k článku Brno už nebude pořádat závody MS zpět na článek →

  • Nepřihlášený Úterý 02.února 2021, 18:34

    To jsme to zase dopracovali,vše co fungovalo s mělo tradici se za pár let zkur...

    Reagovat
  • Nepřihlášený Úterý 02.února 2021, 22:51

    Rozkradeno před očima... :-(

    Reagovat
  • Nepřihlášený unavix Středa 03.února 2021, 09:24

    No vida. A už nic nebrání pozemky rozparcelovat a prodat na stavby domů. Vydělají se na tom miliardy a republika půjde dál směrem k rozvojovému světu.

    Reagovat
  • Nepřihlášený David Středa 03.února 2021, 11:52

    Jenom doufam, ze fanousci Moto GP se zadne z vasich propagovanych akci nezucastni, vas spolek si z jejich strany zadnou podporu rozhodne nezaslouzi.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Dutch TT Středa 03.února 2021, 12:51

    Ten nadpis článku je nepřesný. Brno už nechce a Jihomoravský kraj už nechce pořádat GP ! Až skončí pandemie budou lokální politici křičet ze potřebuji podpořit turistiku ze zahraničí...ale to už nebude GP, zkrachuje Výstaviště a na ty kapuciny nalákají jen asiaty na jeden den...a to jsem měl Brno rád jako město.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Roman Středa 03.února 2021, 14:17

    Poučení neprodávat takto důležité pozemky a objekty, které byly postaveny ze státních peněz pro podporu sportu a i cestovního ruchu. Pokud je mi známo, a troufám si říct, že je, tak stanovisko Brna a potažmo státu je, že V AKTUÁLNÍ SITUACI NELZE PODPOROVAT motogp, protože hold na to nejsou peníze. Nikdo neřekl, že nebude zájem v budoucnu. Ale o tom se nepíše a nemluví. Paní Ulmanová pořád hází vinu na jiné a přitom kdo jí zná, už s ní obchodovat nechce....

    Reagovat
  • Nepřihlášený Glosátor Středa 03.února 2021, 15:21

    Nechci být sarkastický, ale KA se povedl dokonale jeho podnikatelský plán: 1. Infiltrovat se do AMK Brno, i když s motosportem neměl nikdy nic společného. Natahat si tam nový členy, kteří ho za dostali do čela AMK 2. Za hromového skandování ať žije Karel Abrahám mu odsouhlasili převod pozemků a infrastruktury zadara nebo za hubičku na akciovou společnost (Karel jim zapomněl sdělit, že skoro jediným akcionářem je on). Dlužno dodat, že jim jako odměnu zajistil účast na závodech např. v Malajsii když jezdil mladej Kája 3. Postupně se mu podařilo přesvědčit místní politiky např. pana Vokřála, že by bylo nejlepší, kdyby náklady převzal spolek a Karel by pak už jen fakturoval. 5. Sám jen majiteloval a moc se neukazoval, k tomu mu posloužila věrná paní ředitelka Takže sumasumárum, dokonale splněný byznys plán !!!

    Reagovat
  • Nepřihlášený George266 Středa 03.února 2021, 19:14

    To jsem zase jednou hrdý na to, že jsem Čech.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Gardner Pátek 05.února 2021, 20:29

    Glosator: Je to jak pises. Ten plan tam byl od sameho zacatku. Sikovny tunel. O sport jim nikdy neslo. Dokonce ani v dobe, kdy se vozil Abaja.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama