Reklama

WorldSSP 2017: Michael Canducci týmovým kolegou Kenana Sofuogla

Mistrovský tým šampionátu WorldSSP Kawasaki Puccetti už našel náhradu za odcházejícího Randyho Krummenachera ze Švýcarska.

Týmovým kolegou pětinásobného mistra světa Kenana Sofuogla bude 19letý Ital Michael Canducci, vítěz finálového závodu šampionátu CIV v Mugellu.

Randy Krummenacher přišel do šampionátu WorldSSP na letošní sezónu, po absolvování 145 závodů Grand Prix v kubaturách 125 ccm a Moto2 a hned ve své první sezóně v tomto šampionátu jezdil opravdu skvěle a před finále v Kataru je na pozici vice-šampiona.

Výbornými výkony - 1 vítězství, 3 pódia a 1 Pole-Position - si řekl 26letý Švýcar o postup o level výše, do WorldSBK. Zde pojede za nový tým tohoto šampionátu, Puccetti Kawasaki, když dle italských webů přeplatil výší sponzorského příspěvku Itala Davide Giugliana.

Týmový majitel Manuel Puccetti tak musel hledat a také našel odpovídající náhradu: Místo Krummenachera tak pojede italský teenager Michael Canducci, čtvrtý jezdec letošního šampionátu CIV-SSP, jezdící letos za tým Green Speed Kawasaki.

Zajímavost: Canducci pochází z Ravenny, a čtyři motocykloví jezdci z tohoto města pojedou 2017 v šampionátech WorldSBK & WorldSSP: Kromě Michaela Canducciho ještě Marco Melandri, Federico Caricasulo a Marco Faccani.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama