Reklama

V Sepangu zatím bez Bradla!

Mezi testujícími piloty při Shakedown testu chyběl první den - tedy v pondělí - hodně překvapivě německý tester HRC Stefan Bradl, důvod jeho neúčasti byl hodně prozaický: Neměl totiž na čem jezdit!

Ještě ve čtvrtek a v pátek německý «tester» HRC Stefan Bradl testoval v Jerezu v rámci testů WorldSBK a v sobotu v 9.20 hod. letěl z Jerezu do Madridu a potom v 15 hodin s «Qatar Airways» přes Doha do Kuala Lumpur. A stejným způsobem i kompletní materiál testovacího týmu MotoGP.

Ovšem to byla pouze teorie, kvůli pandemii bylo vše posláno přes Dubai do Kuala Lumpur - ovšem v Dubai zůstalo vše nepřeloženo a tak Stefan Bradl neměl testovací motocykl k dispozici a ten bude na okruhu teprve ve středu večer!!!

Nyní musí tým okolo Crew-Chiefa Klause Nöhlese postavit co nejrychleji nový motocykl, aby aspoň v úterý mohl ex-mistr světa Moto2 vyjet na trať a připravit tak pro Marca Marqueze a další 3 jezdce HRC odpovídající stroj včetně některých updatů.

Marc Marquez, Pol Espargaro, Alex Marquez a Takaaki Nakagami budou v Sepangu jezdit na testech IRTA 5. a 6. února, zda se těchto testů zúčastní i Stefan Bradl, není ještě rozhodnuto, ale Němec v každém případě zůstává jako ‘back up' zde v Sepangu.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama