Reklama

Testy v Aragonu pokračují i s Vostatkem

V úterý a ve středu testovaly různé týmy šampionátu MS-Superbike v Aragónu, ve čtvrtek a v pátek je vystřídali jezdci a týmy z MS-Supersport včetně našeho Ondřeje Vostatka a týmu PTR Triumph. A kdo tedy ve Španělsku testuje?

První části testování se i tým z WorldSSP Aruba-Ducati včetně lídra šampionátu Itala Nicolo Bulegy, a také Petronas Honda s pilotem Tarranem Mackenziem.

Včera a dnes je dvoudenní Track-Day; ten pořádá firma GD Sport a zúčastní se ho týmy Ten Kate Yamaha (Stefano Manzi, Jorge Navarro), EAB Yamaha (Glenn van Straalen) a PTR Triumph (Niki Tuuli, Ondřej Vostatek). Kromě nich jsme na trati zaregistrovali také Maxe Biaggiho se strojem Aprilia RSV4 a českého jezdce z EWC Karla Haniku s motocyklem Yamaha R1 (zřejmě jako předzvěst startu s wild card v WorldSBK ?).

Ondřej Vostatek už závodil při domácím závodě v Mostě koncem července za tým PTR Triumph, kdy nahradil neúspěšného Harryho Trueloveho a pojede místo něho do konce sezóny 2023 a celou sezónu 2024 v týmu Simona Buckmastera.

Live-Timing není tentokrát k dispozici žádný z důvodu šetření finančních prostředků, jak podotkl týmový manažer Ten-Kate Kervin Bos.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama