Reklama

Testy MotoGP a WSBK v Misanu

Třídenní testy šampionátů MotoGP a WSBK se uskuteční ve dnech 23. - 25. června v Misanu na okruhu World Circuit Marco Simoncelli. A kdo je na ně přihlášen?

Budou to za šampionát MotoGP testovací piloti Ducati (Michele Pirro) a Suzuki (Sylvain Guintoli) a dále za Aprilii Aleix Espargaro, Bradley Smith (místo distancovaného Andrea Iaonneho) a testovací pilot Lorenzo Savadori. KTM posílá hodně silnou sestavu, ve které nechybí Pol Espargaro, Brad Binder a testovací pilot Dani Pedrosa. A za satelitní tým Tech3-KTM se představí Iker Lecuona a Miguel Oliveira.

Ze šampionátu WorldSBK uvidíme dvojici týmu Ducati Aruba: Chaz Davies a Scott Redding. Tovární tým Kawasaki budou zastupovat úřadující šampion Jonathan Rea a lídr šampionátu Alex Lowes . Tým Go Eleven nasadí Michaela Rinaldiho, Barni Ducati bude zastoupen Leonem Camierem, za Motocorsa bude v Misanu Tati Mercado a tým Brixx bude testovat se Sylvainem Barrierem.

Konečně ze šampionátu WorldSSP zde budou lídr šampionátu Evan Bros (Bardahl Yamaha) a kompletní sestava MV Agusta: mistr světa Randy Krummenacher, Raffaele De Rosa a Federico Fuligni.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama