Reklama

Stefan Bradl s wild card v Brně!

Od závodu MS-Superbike v Portimao v polovině září 2017 nejel Stefan Bradl žádný závod! 5. srpna se s «wild card» zúčastní závodu MotoGP na Masarykově okruhu v Brně.

Honda, Yamaha a Ducati smí nechat jet své testovací piloty v MotoGP za jednu sezónu maximálně tři závody s «wild card».

Suzuki Ecstar pošle Guintoliho do závodu při Grand Prix Catalunya, sympatický Sylvain by měl startovat také v Brně a v Motegi. V Japonsku nasadí Yamaha lokalmatadora Katsuyukiho Nakasugu (38 let) na jednu M1. Pokud by Honda nominovala rovněž jednoho jezdce s «wild card» (Takahashiho nebo Bradla), tak pojede Guintoli teprve v Sepangu - maximálně totiž mohou startovat v jednom závodě MotoGP pouze dva piloti s «wild card».

Red Bull KTM pošle svého testovacího jezdce Miku Kallia do závodů v Jerezu, na okruh Catalunya, na Sachsenring, do Spielbergu (domácí trať Red Bull a KTM) a na trať MotorLand Aragón.

Stefan Bradl překvapivě nepojede při domácím závodě Grand Prix Německa na Sachsenringu!, ale HRC ho nahlásila do Brna a potom 9. září do Misana.

Ačkoliv je Motegi vedle Jerezu a Misana jednou ze tří testovacích tratí HRC, tak tam už jsou nahlášeni Nakasuga (Yamaha) a Guintoli (Suzuki). HRC má tak možnost vybrat si pro Bradla mezi Aragónem, Motegi a Valencii. V Aragónu je zatím nahlášen pouze Kallio, ve Valencii pak Pirro (Ducati), který předtím pojede rovněž v Mugellu a v Misanu.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama