Reklama

Salač nejen o Abrahamovi, ale o cirkusu zvaném Grand Prix vůbec

Jedno je jisté, v další sezóně se už nebudou v cirkuse zvaném Grand Prix pohybovat tři Češi, nýbrž pouze dva...A jak dlouho ještě? Největší šanci zůstat v závodech Grand Prix ještě nějakou další sezónu, má ten nejmladší z nich, tedy 17-letý Filip Salač.

Ten letos závodil za německou stáj Prüstel Redox GP a byla to jeho Rookie sezóna. Především v jejím závěru si český jezdec vedl velmi dobře, což potvrdil svými výkony v sezonním finále ve Valencii a to jak v kvalifikaci, tak především v závodě samotném. Nakonec jeho ztráta v cíli (dojel v Top-5) byla na vítězného Garciu 328/1000 sec.

Jeho názor na ukončení závodní činnosti Karla Abrahama je rozhodně zajímavý a na teprve 17-letého teenagera velmi rozumný. Posuďte sami, co na svém FB napsal už nyní pilot italského týmu v Moto3 VNE Snipers, Filip Salač: „Víte, vy co píšete o Karlovi, že konečně skončil a nebude dělat ostudu tak by jste se měli dost zamyslet! 99% nedokázalo ani z poloviny to co on. Jsme malá země a místo aby jste podporovali tak hejtíte a hejtíte.. když se daří jste nejlepší kamarádi a když se nedaří tak jste všichni proti nám! Motorky a Motogp je jedna velká politika.. pokud nemáte dobrý materiál a team, můžete se třeba přetrhnout, ale stejně nedosáhnete dobrého výsledku! Toto se děje jen v Česku.. Česká mentalita je prostě divná.. ve Španělsku, Anglii nebo kdekoliv jinde je i jezdec co dojede poslední jako vítěz a všichni mu tleskají..Od televize se to lehko říká.. My jezdci co závodíme, tak pokaždé co vyjedeme na trať,tak riskujeme naše životy a to vy si vůbec neuvědomujete! Vždy do toho dáváme 100% a snažíme se pokaždé udělat dobrý výsledek, ale ne na každé motorce je možné vyhrát..! A další věc co si asi neuvědomujete je, že bez posledního by nebyl první!!! Pokaždé bude někdo poslední.. a jestli vám připadá, že když Karel neztrácí ani vteřinu na Marqueze tak že je špatný jezdec? Kdyby byl špatný jezdec tak v Motogp vůbec není.. sice platí za sedačku hodně peněz, ale to neznamená, že si to může koupit každý! Chtěl bych vidět vás co sedíte za počítačem a plivete na nás jak byste jezdili vy za počítačem plivete, ale do očí nám to nikdy neřeknete a ještě si chodíte pro kartičku s podpisem sociální sítě bohužel pozitivní věci nezajímají.. všichni se chytnou jen toho špatného;))je to dost smutné, že se tohle děje a mělo by se to změnit!.. !HATERS MAKE US STRONGER! Hezký den Všem!“



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama