Reklama

Rodriguez opouští tým podvodníků

20-letý Španěl Victor Rodriguez opouští podvodníky z týmu«2R» Kawasaki - Racing. Zbytek sezóny bude absolvovat za EAB Ten Kate Yamaha.

Victor Rodriguez vyhrál první závod šampionátu WorldSSP 300 «Pirelli Teruel Round», když z P30 na startovním roštu doslova projel celým jezdeckým polem «jako nůž máslem».

Zbývající tři závodní víkendy (Barcelona, Magny-Cours a Estoril) bude mladý španělský talent absolvovat za nizozemský tým EAB Ten Kate Yamaha. To mu umožňuje reglement šampionátu, v případě takového podvodu může totiž jezdec takový krok beztrestně učinit.

Jen připomínám: Tým «2R» se zatím stará o hodně negativní reklamu v tomto šampionátu. Malý tým se sídlem v Ravenně byl v červenci vyloučen před závodem v Jerezu z celého mistrovství světa, protože otevřel svou hospitality v rozporu s předpisy Covid-19, platnými pro současný život v paddocku WorldSBK. Později mu ale byla Dornou udělena «milost». Italský tým tedy opustil Itálii a vydal se směrem Španělsko, aby se zúčastnil dvou po sobě jdoucích závodů v Aragonu.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama