Reklama

Proč ne Mrkývka a proč Hanika!

Hodně překvapivě se závodu Monster Energy Grand Prix České republiky zúčastní s wild card v kubatuře Moto2 Karel Hanika v týmu Willirace. A jelikož okolo této změny jednoho Čecha za druhého lokalmatadora, vznikla hodně velká diskuze, tak si přečtěme stanovisko brněnského týmu Willirace:

„Často se nás ptáte, proč v našem týmu nahradil Jirku Mrkývku Kája Hanika. S Jirkem jsme se bohužel nedokázali domluvit na podmínkách, abychom společně mohli pokračovat i po zbytek sezóny. Karla jsme oslovili kvůli jeho zkušenostem z mistrovství světa a budeme s ním po závodě v Brně pokračovat i ve Španělsku.“

Názor www.motoforum.cz je k celé situaci následující: Samozřejmě, že za celou záležitost vůbec nemůže Karel Hanika, každý by po příležitosti startovat s wild card určitě sáhl. Kájovi popřejme v neděli v závodě co nejvíce štěstí a třeba i nějaký ten bodík. Stejně hodně úspěchů ve finálových závodech CEV/ME Moto2. Spíše nás zaráží způsob, proč a hlavně jak k tomu došlo a nabízí se otázka:

Proč Mrkývka jr. neabsolvoval bez vysvětlení druhý závod ve Valencii ?

O žádných podmínkách o pokračování v sezóně 2017 s ním (myšleno s Mrkývkou) NIKDO z týmu Willirace nejednal, navíc dohoda zněla na celou letošní sezónu.

To je tak asi všechno a obrázek ať si každý udělá sám!



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama