Reklama

Pre Moto2 - Katar II

O prostřední kubatuře a jejím lídrovi Samu Lowesovi se dá s nadsázkou říci, že tento Brit buď vyhraje, nebo havaruje. A protože zatím platí to první, tak jako lídr se na okruhu «Losail International Circuit» při «Tissot Grand Prix of Doha» představí právě Sam Lowes.

Chybět bude zraněný veterán Simone Corsi, toho nahradí Tommaso Marcon, který měl s wild card startovat za tento tým až v Jerezu. Naopak Marcos Ramirez už na startu Kataru II chybět nebude. Jinak motocykly Speed-Up se nyní jmenují Boscoscuro, dle svého majitele, jméno stáje se ale nezměnilo: MB Conveyors Speed Up.

Třetí místo Fabia Di Giannantonia věnoval tento italský jezdec svému nedávno zesnulému šéfovi Fausto Gresinimu. Rookie Raul Fernandez potvrdil pověst, která ho předcházela, tedy že je opravdu velkým talentem. Zajímavostí je taky určitě skutečnost, jak s výměnou motocyklu NTS za Kalex ožil Nizozemec Bo Bendsneyder a hned se objevil ve výsledkové listině v Top-10. Rovněž první start v šampionátu Moto2 znamenal body za P11 pro amerického multišampiona Camerona Beaubiera. Naopak zklamáním bylo až P13 pro - na testech výborného - Arona Caneta.

Moto2 World Standing 2021

1 Sam LOWES Kalex GBR 25 bodů
2 Remy GARDNER Kalex AUS 20
3 Fabio DI GIANNANTONIO Kalex ITA 16
4 Marco BEZZECCHI Kalex ITA 13
5 Raul FERNANDEZ Kalex SPA 11
6 Joe ROBERTS Kalex USA 10
7 Jake DIXON Kalex GBR 9
8 Marcel SCHROTTER Kalex GER 8
9 Bo BENDSNEYDER Kalex NED 7
10 Jorge NAVARRO Boscoscuro SPA 6
11 Cameron BEAUBIER Kalex USA 5
12 Celestino VIETTI Kalex ITA 4
13 Aron CANET Boscoscuro SPA 3
14 Augusto FERNANDEZ Kalex SPA 2
15 Thomas LUTHI Kalex SWI 1



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama