Reklama

OllieRoučková přivezla první letošní zlato ze zahraničí

V prvním startu série Quad Offroad Challenge v této sezoně reprezentovaly české barvy v německém Dieskau pouze dvě závodnice. Ollie Roučková, ze stáje MOGUL Racing Team, vybojovala zlato mezi ženami a ze závodu týmů přivezla stříbro.

V Německu se otevírací závod této sezony v sérii Quad Offroad Challenge uskutečnil v Dieskau a čtyřkolky to zde neměly snadné. Trať byla opravdu velmi technická, takže jezdci mohli naplno předvést jak své jezdecké schopnosti, tak i fyzickou připravenost. Počasí se postaralo o bahnitý terén, který se s každým odjetým kolem měnil a stupňoval tak náročnost dráhy.

V kategorii žen zvítězila Ollie Roučková z MOGUL Racing Teamu, která porazila i úřadující mistryni Německa Majdu Harudovou. Na třetí příčce se umístila Brigit Singer. Sprint ovládl Manuel Bauer následovaný Marco Fitzem a Alfredem Bauerem. Roučková také nastoupila jako hostující jezdec do dvouhodinového závodu týmů, kde společně s Harudovou (Haruda team RAC Sedlčany) tvořily jedinou dámskou posádku. Ženský tým zvládl tento, téměř výhradně mužský, závod opravdu se ctí a získal stříbro. „Na trať v Dieskau jsem neměla dobré vzpomínky, zejména kvůli otřesu mozku, který jsem si zde v minulosti přivodila. Patří mezi zrádné a opravdu náročné tratě. Povedlo se mi odstartovat na šesté příčce, a asi pět kol před cílem na mne začala dotírat Harudová. Tento souboj nervů jsem nakonec ustála na výbornou,“ sdělila Ollie Roučková.

Fotografie: Haruda tým RAC Sedlčany

1 Ollie Rouckova Nemecko21 Ollie Rouckova Nemecko31 Ollie Rouckova Nemecko41 Ollie Rouckova Nemecko5



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama