Reklama

Nepříliš šťastný rok pro Iannoneho

AKTUALIZOVÁNO: Sezóna 2018 v MotoGP se po sportovní stránce italskému jezdci Iannonemu příliš nevydařila, neboť musel po jejím skončení opustit tovární tým Suzuki. Nyní má problémy i v životě soukromém.

Jak uveřejnil deník «La Provincia di Como», luxusní vůz Bentley Continental Supersports v hodnotě 350 000 Euro (italský tovární pilot Suzuki měl u svého bývalého zaměstnavatele gáži 6 milionu Euro za dva roky) patří mezi «Limited Edition» - neboť jich bylo vyrobeno pouze 710 - neřídil jeho majitel Andrea Iannone, ale kondiční trenér Stefano Falasca.

Vůz měl švýcarskou poznávací značku a Andrea Iannone tak porušil Instanbulskou úmluvu. Bez splnění celních formalit se mohl tento vůz pohybovat v zemích Evropské Unie pouze po dobu šesti měsíců. A řídit ho mohl pouze majitel nebo příbuzný do «třetího kolena», což samozřejmě kondiční trenér není.

Vůz patřící Iannonemu byl celními úředníky «Guardia di Finanza» zabaven na hraničním přechodu se Švýcarskem, který se nazývá Brodega.

Jen připomínám, že ex-pilot Suzuki «The Maniac» a současný tovární pilot Aprilie Andrea Iannone už několik let žije ve švýcarském Tessinu.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama