Reklama

Na čele testů v Jerezu dva Italové

Italové Enea Bastianini - Moto3 a Francesco Bagnaia - Moto2 - byli na čele časových tabulek po první části druhého dne testování IRTA v Jerezu.

Enea Bastianini (Honda) zajel čas 1:45.630 a to znamenalo zatím nejlepší dosažený čas v této kubatuře. Za ním skončil jako druhý včerejší lídr a značkový kolega Jorge Martin, třetí místo obsadil dnes průběžně Tony Arbolino. Top-5 dokompletovali ještě Nicolo Antonelli - rovněž Honda a nejlepší jezdec s motocyklem KTM a ráno nejrychlejší Phililipp Öttl. Náš Jakub Kornfeil zajel své nejrychlejší kolo za 1:47.179 a to se ztrátou 1.549 sec. na Bastianiniho znamenalo 15. místo.

V kubatuře Moto2 se na špici objevili dokonce tři jezdci z Itálie: Francesco Bagnaia časem 1:41.638, druhý byl Lorenzo Baldassari (1:41.992) a třetí Luca Marini (1:42.014). Teprve na čtvrtém místě se umístil Miguel Oliveira s KTM, Top-5 dokompletoval Xavi Vierge. Stále vysokou úroveň si na testech udržuje Isaac Vinales - bratranec pilota MotoGP Mavericka, který obsadil místo šesté a elitní desítku vytvořili ještě Hector Barbera, Alex Marquez, Brad Binder a Sam Lowes.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama