Reklama

Krummiho frustrace

Mistr světa Supersport Randy Krummenacher by letos chtěl získat svůj druhý titul mistra světa a obhájit tak loňský úspěch. Zároveň by to byl první titul pro noblesní italskou značku MV Agusta. Nyní při testech v Misanu poznal realitu na vlastní kůži, proč se to zatím nepodařilo...

30-letý Curyšan zatím s italským motocyklem F3 moc radosti nezažil. «Krummi» začal sezónu 2020 druhým místem v Superpole na Phillip Islandu, v závodě ale zkušený Švýcar havaroval s F3 hned v prvním kole...

Při testech v Misanu chtěl aktuální mistr světa co nejvíce pracovat na motocyklu F3, aby snížil zatímní výkonnostní ztrátu na lídra šampionátu Andreu Locatelliho. Z toho ale nakonec nic nebylo!

«Krummi» většinu času tohoto testování (kubatura Supersport testovala pouze ve čtvrtek) prožil v boxu továrního týmu MV Agusta Corse kvůli několika technickým problémům a k jízdě se Švýcar dostal až poslední hodinu.

Po nepodařeném testu si vzal «Krummi» svůj motocykl domů a pokusí se společně se svým šéfmechanikem Manuelem Cappelettim zorganizovat někde v Itálii dodatečný privátní test, ještě před restartem šampionátu - evropským zahájením - v Jerezu koncem července, začátkem srpna (31.7. - 2.8.).



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama