Reklama

Konec kariéry Michaela Dunlopa?

Zatímco sportovní budoucnost Michaela Dunlopa je hodně nejistá, tak v jeho normálním životě je už celkem jasno. Stal se majitelem jednoho populárního baru.

Po smrtelné havárii své staršího bratra Williama začátkem července 2018 se stáhl 18-násobný vítěz Tourist Trophy do ústraní a hodně se diskutovalo o tom, zda bude ještě někdy na motocyklu závodit, nebo se otočí k silničnímu motocyklovému závodění zády.

Stejně jako jeho populární strýc Joey Dunlop, který vlastní v samé blízkosti nádraží svého severoirského bydliště v Ballymoney známý bar «Joey´s Bar», tak i Michael začal podnikat v gastronomii. Společně se svou obchodní partnerkou Maggie McWilliams převzal do svých rukou populární bar «Shenanigans Venue» v Portstewartu.

Vše bylo do Vánoc kompletně zrenovováno a přebudováno a trojpatrový komplex ležící v bezprostřední blízkosti závodní tratě North West 200 obsahuje dvě restaurace, tříposchoďovou pivní restauraci včetně venkovního baru, pět dalších menších barů a známou diskotéku.

29-letý miláček publika se zatím oficiálně nerozhodl, zda ukončí svou hvězdnou kariéru, ale vše by mělo být jasné během příštích dnů. Faktem je totiž skutečnost, že na FB nabízí Dunlop k prodeji kompletní zařízení svého závodního boxu...



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama