Reklama

Kdo pojede tovární Yamahu v Donington Parku?

Před dalším závodem MS-Superbike v Donington Parku, který se jede poslední květnový víkend, jsou zraněni oba tovární jezdci Yamahy Sylvain Guintoli a Alex Lowes. Týmový šéf Paul Denning nyní hledá odpovídající náhradu.

Po svém těžkém pádu v Superpole 2 při závodě v Imola musel ex-mistr světa Sylvain Guintoli vynechat Malajsii a bude chybět i při svém domácím závodě v Donington Park - Guintoli žije už několik let v blízkosti tohoto okruhu.

Jelikož se jeho zranění ukázalo těžší, než se předpokládalo, tak se francouzský tovární jezdec objeví nejdříve při závodě v Misanu v polovině června.

Po šoku ze zranění Guintoliho zažil tovární tým Yamahy v Malajsii další horror: Jeho týmový kolega Alex Lowes si ve druhé jízdě zlomil klíční kost.

V nejbližších dnech by tým Pata Yamaha měl vydat oficiální tiskovou zprávu, kdo za tuto stáj bude v Donington Parku startovat. Nejvíce se dá očekávat nasazení některého z pilotů britského superbikového šampionátu, třeba Johna ´Hoppera´ Hopkinse. Tento Američan závodí za tým Epayme Yamaha manažera Tommy Hilla, ovšem po čtyřech odjetých závodech je až na P15 - přesto je nejlepším jezdcem Yamahy v šampionátu...na P20 je potom Stuart Easton.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama