Reklama

Kde pojede nakonec Raul Fernandez?

19-letý Španěl Raul Fernandez je určitě velkým talentem, což ostatně dokázal i ziskem titulu juniorského mistra světa 2018. Nyní o něho bojují dva týmu z MS-Moto3, kde vlastně bude jmenovaný španělský jezdec závodit v roce 2020?

A právě dokud nebude zodpovězena tato otázka, tak není možné definitivně uzavřít startovní listinu na příští sezónu.

Raul Fernandez z týmu Gaviota-Nieto Jorge «Aspara» Martineze chce příští sezónu závodit za tým Red-Bull-KTM-Ajo, kde by měl být týmovým kolegou vítěze z Kataru Kaita Toby.

Aki Ajo je ochoten zaplatit 150.000 Euro za přestup, ale nechce zaplatit penále za předčasné porušení smlouvy. Nyní se celý případ dostal dokonce před soud...A dokud nebude budoucnost Fernandeze vyřešena, tak nemůže ani Tech3, respektive Martinez nebo Ajo učinit v přestupech další krok!

Ajo chce Fernandeze vedle Toby, tím by se 16-letý Deniz Öncü stal v Red-Bull-KTM-Tech3 týmovým kolegou Sasakiho. Ajo by měl týmovou dvojici v sestavě Fernandez & Toba a «Aspar» by musel hledat druhého jezdce k vítězi z Buriramu Albertu Arenasovi.

Faktem je, že kvalitních jezdců v MS-Moto3 je hodně málo a nezapomínejme, že Dalla Porta, Canet a Ramirez přestupují a budou 2020 závodit v Moto2.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama