Reklama

Jordi Torres za MIE Racing Honda?

Ačkoliv podepsal Španěl Jordi Torres smlouvu ve španělském šampionátu CEV-SBK s týmem Laglisse Honda, tak dle španělského sportovního webu «Marca» by mohl závodit ve dvou rovinách, tedy ve dvou šampionátech.

Jak už jsme psali v tomto článku, bývalý vítěz závodu Moto2 na Sachsenringu «díky» odchodu sponzora «Global Service Solutions» přišel o místo v týmu Kawasaki Pedercini.

Jelikož ale uvažovaná týmová #2 Lorenzo Savadori v týmu MIE Racing Honda dává přednost stát se raději testerem u Aprilia Racing v MotoGP a na nabízené místo v WSBK za MIE Racing Honda tak nebude reflektovat, tak je jezdecké místo jako týmového kolegy Takumi Takahashiho volné!

Co se týká historie závodění Jordiho Torrese v šampionátu MS-Superbike, tak je následující: V MS-Superbike absolvoval Torres celkem 136 závodů, v Losailu 2015 vyhrál svůj jediný závod - bylo to na Aprilii v první jízdě. Ve stejném roce získal své nejlepší celkové umístění, když se umístil v Top-5. Kromě toho má na svém kontě ještě další 3 pódiová umístění.

Termíny se s výjimkou dvou víkendů liší, totožné jsou pouze neděle 10. května (Imola) a 11. října (Argentina), neboť španělský šampionát se koná o 7 závodních víkendech.

Zdroj: marca.com



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama