Reklama

Ježek a Hanika aktuálně

Laguna Seca je už minulostí, byli tam jak Ondřej Ježek, tak Karel Hanika - oba ale v úplně rozdílných rolích, o kterých se jim ještě před 14 dny zřejmě nezdálo. Zatímco Karel Hanika zde závodil - a perfektně, tak Ondřej Ježek zde řešil «pozůstalosti» se svým ex-týmem.

Ale nyní čeká na oba dva závod Alpe Adria na Pannonia Ringum, kdy budou závodit za tým Viktora Nosse Mercury Racing v kubatuře Alpe Adria - SBK s motocyklem BMW. A bude to pro Ježka generálka před závodem EWC 8 Hours Suzuka, kde pojede za stejný tým, a jeho kolegové budou Čech Karel Hanika a Francouz Sylvain Barrier.

„Přestože mě okolnosti mého konce v týmu Guandalini velmi naštvaly a budou se nadále řešit, na našem kamarádství s Karel Hanika to nic nemění. Karel jel o víkendu výborně a patří mu za to uznání. Nakonec jsem rád, že zde v Laguně jel, protože mi potvrdil, že je stroj a tým v této podobě na limitu.

Nyní se naše zraky upírají na příští víkend, kdy společně s Karlem pojedeme v týmu Mercury Racing BMW závod Alpe Adria Championship na Pannoniaringu. Tento závod bude sloužit jako důležitý test před 8hodinovkou v japonské Suzuce, kterou absolvujeme poslední červencový víkend ve trojici se Sylvainem Barrierem. “, okomentoval aktuální situaci ex-pilot WorldSBK Ondřej Ježek.

Děkuji Viktoru Nossovi a týmu Mercury Racing za tuto možnost. Suzuka bude mým dalším splněným sportovním snem.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama