Reklama

Fenati může od GP Japonska závodit

Včerejší jednání ve švýcarském Miesu u Ženevy - v sídle FIM - dopadlo dle očekávání: Prezident FIM Vito Ippolito po rozhovoru a vysvětlení si celé situace, která se stala při závodě Moto2 v Misanu, považuje potrestání Romana Fenatiho - zákaz startu v Aragónu a v Buriramu - za dostatečný trest.

V praxi to znamená, že se Romano Fenati může už 19. - 21. října objevit na startu Grand Prix Japonska, tedy «Motul Grand Prix of Japan», která se jede na okruhu «Twin Ring Motegi», a to např. s «wild card».

Věc má ale jeden háček, dosti podstatný: Dosavadní tým, za který Romano Fenati závodil, tedy Marinelli Rivacold Snipers patřící Mirko Cecchinimu, už našel svého náhradníka za Romana Fenatiho. Bude jím Xavier Cardelús z Andorry, který by měl za tuto závodní stáj odjet zbytek sezóny.

Dle informací našeho webu, se ale už našel (našli) někteří sponzoři, kteří by byli schopni zaplatit potřebných 13.000 Euro (poplatek za jednu «wild card» v Moto2) a existuje také tým, který by tento Fenatiho start s «wild card» byl schopen realizovat...!



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama