Reklama

ERC Ducati i nadále s Ježkem

Majitel týmu ERC Ducati Uwe Reinhardt potvrdil pro web Corsedimoto, že po úspěchu v Sepangu - umístění v Top-10 - se tento tým zúčastní i dalšího závodu EWC (MS-Endurance), kterým je 24-hodinovka v Le Mans.

Jezdci budou určitě Francouz Luis Rossi a Čech Ondřej Ježek, zatímco o účasti nejrychlejšího z této trojice Randyho de Punieta se jedná (je to o výši odměny, za kterou bude ex-pilot MotoGP ochoten za tým ERC Ducati startovat.)

Motocykl Ducati Panigale V4 R připravují technici týmu Barni z MS-Superbike, který vede Marco Barnabo, a kde také Ondřej Ježek v době svého úspěšného závodění v FIM STK 1000 Cupu závodil.

Tato 24-hodinovka v Le Mans bude opravdovou zkouškou motocyklu Ducati Panigale V4 R, neboť od roku 1978 až do současnosti se tohoto závodu zúčastnilo celkem 61 motocyklů Ducati, ale pouze 31 (44,92%) jich uvidělo cílový šachovnicový praporek.

Proto se tým ERC Ducati zúčastní pravděpodobně pre-event testů, neboť motocykl Ducati Panigale V4 R bude stále více upřesňován na reglement pravidel FIM EWC.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama