Reklama

Dnes byl otevřen vzorek B

V laboratoři WADA v německém městě Kreischa nedaleko Drážďan byl dnes oficiálně otevřen vzorek «B». Přítomni byli advokát Andrey Iannoneho Antonio De Rensis a také expert z torinské univerzity Alberto Salomone, kterého si vzal tovární pilot Aprilie jako odborného poradce.

Ačkoliv se od vzorku «B» nedá normálně očekávat žádný převratný výsledek, tak v tomto případě jde o jedno: Prokázat, že se zakázaná látka dostala do Ianonneho organismu z kontaminovaných potravin, když Andrea Iannone strávil skoro celý měsíc v Asii a tam mu byly zakázané prostředky podány v mase.

V tom případě by dostal Iannone trest na nejnižší možné úrovni, v případě opačném, když by se prokázalo, že to bylo požití plánované, by mu hrozily až čtyři roky zákazu činnosti.

V každém případě se o vývoj nového motocyklu Aprilia RS V4 budou kromě 6 nových inženýrů (tři pro oblast motoru, dva pro aerodynamiku a jeden specialista na podvozek) budou muset postarat britský testovací jezdec Bradley Smith a Čech Karel Abraham - dosud Ducati.

Originál článku je zde



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama