Reklama

David Kubáň míří do šampionátu WorldSSP

Závody v rámci Grand Prix České republiky se neodehrávají pouze na asfaltu Masarykova okruhu, nýbrž se horečně jedná i v paddocku - tedy v jeho zákulisí. A poslední skvělé výsledky 17-letého Brňáka Davida Kubáně neunikly pozornosti manažérů motocyklových stájí.

Mezi ty nejprestižnější manažery patří určitě Ital Fabio Barchitta. Ten si všiml, že 17-letý Brňák David Kubáň vyhrál předminulý víkend závod ve Schleizu, tedy v šampionátu IDM-Supersport 300. A jelikož to nebyl Kubáňův ojedinělý úspěch, nýbrž má letos ještě další dvě pódia a to ve své Rookie sezóně, tak se o talentovaného Čecha začaly zajímat i týmy ze šampionátu WorldSSP.

Konkrétní nabídky na sezónu 2020 má Kubáň ze 3 týmů, se kterými také jedná o podmínkách: BARDAHL Evan Bros. WorldSSP Team, Kallio Racing a CIA Landlord Insurance Honda mají zájem o rychlého brněnského teenagera.

Mimochodem: V šampionátu WorldSSP zatím moc Čechů jako stabilních pilotů nezávodilo, snad nejvíce startů má na svém kontě Ondřej Ježek v sezónách 2012/2016/2017 a to celkem 23.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama