Reklama

Tragická havárie Raüla Torrase Martíneze

Bohužel ani letošní ročník Tourist Trophy se neobešel bez smrtelného zranění. Během včerejšího závodu kubatury Supertwin tragicky havaroval Španěl Raül Torras Martínez a stal se už oficiálně 267. obětí závodů na Tourist Trophy.

V okamžiku, kdy bylo oznámeno, že je silnice v úseku mezi Kirk Michael a Ballaugh Bridge uzavřena, tak se bohužel dalo očekávat, že došlo k nějaké těžké havárii. A to se později potvrdilo: Organizátoři Tourist Trophy potvrdili smrt Španěla Raüla Torrase Martineza.

Torras Martinez byl zkušeným účastníkem TT, 2017 slavil na této trati debut a v loňském roce obsadil v závodě Supertwin 15. místo. Pouze několik hodin před havárií zajel v závodě Superstock průměr 125,470 mph, což byl jeho osobní rekord na okruhu Snaefell Mountain Course. Celkem se tento oblíbený Španěl zúčastnil celkem 21 závodů TT, ve kterých získal celkem 18 bronzových replik Mercura.

Pro oblíbeného Španěla to byla jeho pátá účast na Tourist Trophy a po osobním rekordu v předchozím závodě Superstock obsadil 20. místo.

Kromě Tourist Trophy se 46-letý Torras Martinez pravidelně zúčastňoval závodů North West 200, Ulster Grand Prix a Macau Grand Prix.

Upřímnou soustrast pozůstalým a R.I.P. Raüle Torrasi Martínezi.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama