Komentáře k článku Suzuki končí koncem roku 2022 závodění v MotoGP! zpět na článek →

  • Nepřihlášený Pedro Pondělí 02.května 2022, 22:34

    Je to šok, ale snad tam nějaký tým zůstane a bude fungovat alespoň jako satelitní tým (jako donedávna Aprillia), ale nevím no… Mir má jít na 90% k Hondě, Pól Espargaro v tom případě asi úplně pryč nebo k satelitní Yamaze a o Rinse bych se nebál, toho si dokážu představit i na tovární Yamaze.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Gardner Úterý 03.května 2022, 02:33

    Tak s ohledem na slušné výsledky Suzuki, to musí zaskočit každého. Zjevně není žádný sponzor typu Repsol, který by to celé zatáhl. Na druhou stranu jsou tam mnohem menší hráči, kteří se poměrně úspěšně perou o místo na slunci, takže v tom asi bude ještě něco jiného.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Roman Úterý 03.května 2022, 07:28

    Vzhledem ke konkurenceschopnému stroji a nadprůměrným jezdcům je to překvapivé a může to nastartovat zásadní změnu v MOTOGP, kde se evidentně nároky a náklady dostaly na úplný strop. Však není tajemství, že Honda vzhledem k neúspěchům také řeší jak dál táhnout náklady v tomto seriálu.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Úterý 03.května 2022, 21:45

    Tak nemela Honda davat Marquezovi 100 mega euro za 4 roky. Tvle, vzdyt je to cca dve a pul miliardy.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Jirka Úterý 03.května 2022, 21:59

    To je pravda, to je řacha jako hovado.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Roman Středa 04.května 2022, 09:57

    Marca Marqueze z části platí Repsol. Aktuálně se proslýchá, že u Hondy bijí na poplach. Marc evidentně není fit a ukončení kariéry je ve hře. Pak je aktuální odchod Repsolu a tím finanční problém pro HRC. Problém je hamižnost Dorny a vyšplhání nákladů na absolutní strop.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Gardner Čtvrtek 05.května 2022, 23:12

    Marc měl obrovské štěstí v neštěstí, že podepsal ještě v plné formě, před úrazem. Kdyby u HRC tehdy tušili, jak se celá sitace vyvine, kdo ví, co by ve smlouvě stálo!? 100 mega Euro jistě ne.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama