Reklama

PJ Jacobsen: Nejdříve titul v SSP a pak rychle do SBK

Ačkoliv PJ Jacobsen podepsal s týmem MV Agusta smlouvu do MS-Supersport 2017, tak stále šilhá po superbikovém motocyklu Leona Camiera.

Už to vypadalo, že PJ Jacobsen propadne na sezónu 2017 roštem, když jeho smlouva o smlouvě do Moto2 za tým Leopard zůstala pouze cárem papíru. K jeho velkému štěstí ale MV Agusta celkem překvapivě prodloužila své angažmá v MS-Supersport a získala 23-letého Američana.

„Vůbec jsem nevěděl, že MV Agusta bude závodit i v roce 2017. Tým ale kontaktoval mého manažéra a já jsem nasedl do letadla směrem Evropa a odletěl jsem k jednomu testu. Měl jsem v záloze ještě několik dalších možností...ale myslím si, že MV je pro mou budoucnost to nejlepší. Málem jsem u MV podepsal už na rok 2016, naštěstí jejich zájem vytrval, ačkoliv moje sezóna 2016 nebyla obzvlášť dobrá“., říká bývalý pilot Hondy.

„Budu se snažit vyhrát co nejvíce závodů a doufejme, že se na konci stanu mistrem světa. Potom bych rád přestoupil do MS-Superbike. Myslím si, že superbikový motocykl mně padne lépe než 600-ka. A MV se dokázala F4 v poslední sezóně enormně zlepšit. Konstantně dojížděli v Top-6 (celkem 11x - pozn. Bosso), navíc zajížděl Leon Camier velmi dobře i v Superpole. Motocykl mě opravdu oslovil a určitě bude ještě lepší“. , nezastírá svůj další závodní cíl talentovaný americký jezdec.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama