Reklama

Na ranči VR46 prvním vítězem lokalmatador Luca Marini

Prvním vítězem při závodním víkendu «100 km die Campioni» se stal lokalmatador Luca Marini, který vyhrál vylučovací závod dle US-reglementu, kdy v každém kole musí poslední na pásce odstoupit. Za ním se umístili Valentino Rossi, Celestino Vietti a Stefano Manzi.

Startovní listina 7. ročníku «100 km die Campioni» na Moto-Ranchi v Tavullii je opravdu nabita: Alex Rins, Marco Bezzecchi, Fabio Di Giannantonio, Luca Marini, Maverick Viñales, Jorge Lorenzo a Valentino Rossi přicházejí z kubatury MotoGP; z MS-Moto2 budou na startu Celestino Vietti, Niccolò Antonelli, Stefano Manzi a Jake Dixon, stejně jako přijal pozvání 42-letého domácího pána také Mattia Pasini. Moto3 zastupují Alberto Surra, Andrea Migno, Dennis Foggia a Stefano Nepa, zatímco Chaz Davies, Iker Lecuona a Tito Rabat jsou zde za MS-Superbike.

V dnešním hlavním závodě Americaine «100 km die Campioni» bude startovat celkem 42 jezdců, tedy 21 dvojic, které vytvoří mj.: Valentino Rossi/Luca Marini, Andrea Migno/Marco Bezzecchi, Celestino Vietti/Niccolò Antonelli, Stefano Manzi/Elia Bartolini, Maverick Vinales/ Iker Lecuona, Alex Rins/Albert Arenas, Mattia Pasini/Lorenzo Baldassarri, ‘Diggia’/Francesco Cecchini, Jorge Lorenzo/Dennis Foggia.

Pole-position si včera v Qualifying vyjeli Marini/Rossi, druzí skončili Elia Bartolini/Stefano Manzi, třetí pak budou na gridu stát Marco Bezzecchi/Andrea Migno.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama