Reklama

MS-Superbike v Mostě se blíží

Milník v historii mosteckého autodromu láká na dosud nespatřené. O závodním víkendu 6. až 8. srpna 2021 můžete poprvé vidět Mistrovství světa MOTUL FIM Superbike World Championship.

Sleva jen jedinkrát Pouze pro naše fanoušky za zvýhodněnou cenu! Aktivní sleva 7% je funkční na našich stránkách ve dnech 15. - 20. 6. 2021 s heslem „FanousekMost“. Slevu lze uplatnit jen při nákupu jednodenní vstupenky! Nevztahuje se tedy na víkendové vstupné a VIP vstupenky.

Vstupenka na první chvíli Cena vstupenek za akční cenu! Vstupenka je v tuto chvíli platná pouze do divácké zóny oddělené od paddocku. V případě dalšího rozvolnění bude cena vstupenek navýšena, Vaše zakoupené vstupenky ale zůstanou platné za původní cenu!.

Minimální úpravy Motocykly jsou pro závody upravené jen některými komponenty (tlumiče, části motoru, výfuk). Jsou tak na první pohled zaměnitelné ze sériovými modely, které potkáváme v běžném provozu.

Pět značek a hvězdní jezdci V šampionátu působí pět značek, a to Kawasaki, Yamaha, Ducati, Honda a BMW, za které jezdí světové motocyklové hvězdy. Patří mezi ně šestinásobný mistr světa Jonathan Rea, Scott Redding nebo Alvaro Bautista.

Čeští zástupci Vedle hlavní kategorie zahrnuje WorldSBK šampionát také třídy WorldSSP a WorldSSP300, ve které Českou republiku reprezentují v letošní sezoně dva mladí talentovaní jezdci: Petr Svoboda (18), tým WRP Wepol Racing, Yamaha YZF-R3 a Oliver König (19), tým Movisio by Mie, Kawasaki Ninja 400

Divoké karty Fanoušci se v Mostě mohou těšit na další tuzemské jezdce, kteří pro tuto příležitost obdrží divokou kartu. Usiluje o ni například Karel Hanika, který předloni zajel rychlostní rekord mosteckého okruhu.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama