Komentáře k článku Königovi se na startu motorka rozsypala zpět na článek →

  • Nepřihlášený Derny Neděle 05.března 2023, 12:08

    Hodně drahý výlet! Jestli nebylo raději lepší počkat se závoděním až do Assenu, jako některé další týmy (Pedercini a Motoxracing Yamaha), a pošetřit tak raději finanční prostředky, než závodit na něčem, co zbylo na ponku (jak říká s oblibou Joska Kubíček).

    Reagovat
  • Nepřihlášený unavix Neděle 05.března 2023, 14:37

    Tohle je jedna velká parodie. Všichni vědí, že tým stojí za ho*no, motorka je 2 roky stará vrána a přesto do takových sra*ek Königa navezou. Mě by docela zajímalo, co si od toho slibuje sám jezdec. Jestli je tam jen aby kroužil a měl "pecka" fotky na sociálních sítích, nebo se chce vypracovat a udělat pořádný výsledky? Pokud je tam jen pro fotky, tak pohoda. Jestli chce ale mít výsledky, tak je třeba začít změnou manažera a pak i týmu kde mu dají materiál aspoň na úrovni top15. A myslím, že kvalita materiálu se měla řešit v zimní přestávce a ne když už se jede nová sezona. Nebylo by lepší jet raději Španělské SBK s lepším materiálem?

    Reagovat
  • Nepřihlášený Derny Neděle 05.března 2023, 14:44

    To Unavix: Bohužel máš 100% pravdu a to ve všem! A ti, co znají pana manažera i z jiné stránky, tak to mohli předpokládat. A ohánět se tím, že od Assenu to bude fungovat jinak, tak by si měli sundat hodně rychle nasazené růžové brýle.

    Reagovat
  • Nepřihlášený No jistee Neděle 05.března 2023, 15:32

    Unavix: presne ako pises…..Oliver moze být rad ze má na com sediet co sa tyka manažera tak ten to plati cize ked nebude Milos tak Oliver bude sediet doma…nemá na to aby si to platil …a není pilot ktory ma meno výsledky atd…a to nemyslím nijak zle …ked bude “nova”technika tak sa bude ladit skusat …atd a přijdeme na to ze je koniec sezony

    Reagovat
  • Nepřihlášený Juwil Neděle 05.března 2023, 17:50

    K dnešním příspěvkům je těžké na podporu Olivera něco dodat.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Derny Neděle 05.března 2023, 18:25

    Neškodilo by zřejmě, kdyby si to tady občas přečetl i pan Manažer

    Reagovat
  • Nepřihlášený Fullgas1 Neděle 05.března 2023, 18:55

    Sa divím, že sa pán manažér nebojí o zdravie mladého chalana. Nechať ho lietať na starej vyhonenej vrane ktorá sa vďaka Bohu rozpadla v nulovej rýchlosti...

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pedro Neděle 05.března 2023, 20:42

    Styděl bych se kdybych musel pracovat s takovým týmem a materiálem, to je fakt už vtip.. a samozřejmě zrovna v závodě, kde by byl alespoň ten bod jistý. No nic, čas sešrotovat to co mají, sehnat pořádný materiál a vyměnit 3/4 členů týmu…

    Reagovat
  • Nepřihlášený Laik Neděle 05.března 2023, 20:49

    Připomíná mně to hodně nechvalně proslulý Guandalini Racing ze sezóny 2018.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Fokus Neděle 05.března 2023, 22:19

    Pro Dernyho a unavixe: Ono to není tak jednoduchý sehnat manažera na motosport, který umí sehnat peníze, jak dopadl mladej Mrkva nebo Kája Hanika víme, takže může být rád, že jezdí. Pokud teda Oliverovi rodiče nemají dost na to sami aby podporovali jeho kariéru.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Derny Neděle 05.března 2023, 22:30

    To Fokus: Jasně, z tohoto pohledu má nejlépe našlápnuto Ondra Vostatek, tedy myšleno kombinaci jezdecký talent / finanční zázemí.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Roman Pondělí 06.března 2023, 08:59

    Nezapomínejme na ty fakta: 1.Tým má samozřejmě závazky ke svým sponzorům a z tohoto důvodu se účastní celého šampionátu, to lze pochopit. 2.Výsledky v testu byly jednoznačně pozitivní. 3.Sykes jezdí se stejně starým strojem ještě výrazně hůře. 4.Kawasaki chce mít v tomto šampionátu dominanci a při tom nejsou díly pro soukromé týmy??? Ty které by měly potencionálně brát body konkurenci??? To mi nějak nesedí. Podle mě díly jsou, ale možná nejsou finance. Uvidíme v Assenu, hlavně v jaké kondici bude stroj Pedercini-Vinalez.

    Reagovat
  • Nepřihlášený petr Pondělí 06.března 2023, 13:09

    Romane, finance jsou, dily vsechny bohuzel ne a zimni pauza byla mesic….

    Reagovat
  • Nepřihlášený unavix Pondělí 06.března 2023, 13:11

    @Fokus - je dobře že jezdí, o tom žádná. ALE má tohle pro něj smysl z pohledu jezdeckého růstu? Podle mě ne. Raději bych ho viděl ve Španělským SBK na lepší motorce kde se může učit a zlepšovat, než ve WSBK kde se sám Oliver bojí o život na takovým střepu. To nikam nevede.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Derny Pondělí 06.března 2023, 15:49

    No tento nejmenovaný manažer byl i u konce závodění Lukáše Peška s motocyklem Moriwaki v Moto2 (2010) - byl jsem tehdy přítomen na TK, kde byl zrovna právě on před odletem do Japonska k paní Midori Moriwaki! Takže jeho manažerská činnost je už dlouho čitelná a "úspěšná". A v Brně před asi dvěma lety "zazářil" s jezdcem «Blackem» při Jarní Ceně Brna, pokud si vzpomínáte. Přeji samozřejmě Oliverovi, aby všechny těžkosti překonal a od Assenu mohl bojovat o body v MS. Jinak jak píše «Unavix», by větší význam pro Oliverův další sportovní růst mělo závodění v šampionátu ESBK v kubatuře SBK, když už tedy König přeskočil z nepochopitelných důvodů šampionát WSSP.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Gardner Úterý 07.března 2023, 00:01

    Je to druhá technická závada, po druhém závodním víkendu. To netěší jistě Olivera, nás ...ani Číhu. Já opravdu netuším, nakolik má nová technika být konkurenceschopná, ale nebudu předjímat a počkám si na výsledky. Co se týče Olivera, tak s dobrou motorkou na pravidelné body jistě má a co se týče Čiháka, tak asi úplný dřevák nebude, když sehnal peníze na sedačku v MS, jakkoliv jsou technika i výsledky černé.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Roman Středa 08.března 2023, 12:30

    O tom jak na tom Kawasaki je s díly pro bike ukáže Assen a konkurence schopnost strojů tam.Staré díly na trhu jsou, lze pochopit, že za ně nikdo vyhazovat peníze třeba nechce, ale Kawasaki jednoznačně deklarovalo prioritní podporu WSBK a dokonce dalším seriálům jako BSBK, IDM...asi opravdu uvidíme v Assenu. ... Co se týká Čiháka, myslím, že Olivera by měl zastupovat manager se světovým renomé....

    Reagovat
  • Nepřihlášený Insider Středa 08.března 2023, 12:43

    Chlapci zkuste poptat jakýkoliv díl ze závodního programu, jen tak ze cviku a pak mluvte.

    Reagovat
  • Nepřihlášený unavix Středa 08.března 2023, 14:52

    @Insider tyhle věci se snad nakupují nebo objednávají na konci předešlé sezony a během zimní přestávky. Nebo snad všichni čekají až začne sezona nová, aby zjistili že 2 roky stará vrána nestíhá a začínají shánět materiál? Ta motorka stála za ho*no už vloni, to věděl každý i "manažer". Tak proč se to řeší až teď. Protože dřív nesehnal prachy? Nebo protože tým lže?

    Reagovat
  • Nepřihlášený Středa 08.března 2023, 15:53

    Unavixi, treba proto, ze nejdrive se resi smlouva, nasledne material a jedno bez druheho se jaksi nedela + x dalsich aspektu, nicmene chapu, ze toto nikomu nemuze dojit

    Reagovat
  • Nepřihlášený No jistee Středa 08.března 2023, 20:41

    Pře neprihlaseneho: to co píšeš není až taka pravda ale zufalost!!! Hádám mi nechceš nahovorit ze podpisem zmluvu a ze nevies co za podpis dostaneš….? Nejprve je ponuka v ponuke je přezentacia teamu co má co je schopny co zabezpečí a kam sa chce dostat…atd …ak sa ti to paci a stotoznis sa z tým přídě na rad zmluva kde sa dolaďují podmínky…atd.. takže možno to niekomu este nedošlo ✌️

    Reagovat
  • Nepřihlášený unavix Čtvrtek 09.března 2023, 10:48

    @Nepřihlášený - takže podle tebe nejdřív někomu dáš pár milionů, pak podepíšeš smlouvu a nakonec se dozvíš jaký dostaneš materiál? To vypadá jako by si byl u vyjednávání týhle "smlouvy" a máš info z první ruky. Ono to totiž vypadá, jako kdyby to tak v tomto případě bylo. Zajímalo by mě, co na to pan otec či samotný jezdec. Jak jsou spokojeni s takovou "smlouvou". A jestli si myslí, že je tohle správná cesta pro jezdecký růst.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Petr Konig Čtvrtek 09.března 2023, 21:02

    Unavix, pan otec vi, jak to je a kdyz to zde ctu, tak nema smysl se vyjadrovat, kazdopadne ano, nejdrive se resi smlouva, nebot se v ni specifikuje material a technicke podminky... jinak, zimni pauza ve sve podstate nebyla, koncilo se v listopadu a v prosinci/lednu se jiz testovalo a ano, material je problem stejne jako v celem automotivu.

    Reagovat
  • Nepřihlášený unavix Čtvrtek 09.března 2023, 21:47

    Petr Konig rozumím, že se první řeší smlouva a v ní se specifikuje materiál a podmínky. Takže jste přesně věděli do čeho jdete a jaká vrána na mladýho čeká. Teď je i jasné, že chcete jít za každou cenu cestou WSBK i bez šance na získání bodů. Pak je vše v naprostém pořádku.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Petr Konig Pátek 10.března 2023, 08:45

    Unavixi - kdo nechce pochopit, nepochopi... Oliver je zavodnik, nejezdi a nikdy nikde nejezdil pro ucast, vsechny kroky maji svou posloupnost a nic neni na lusknuti prstu. Kdo chce videt cerne uvidi cerne vzdy. Vic k tomu nema smysl nic psat.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama