Komentáře k článku König vybojoval svůj první bod v šampionátu superbiků zpět na článek →

  • Nepřihlášený Anonym Neděle 13.listopadu 2022, 21:12

    Kdybych se mohl podívat na IP adresu 5 předchozích komentujících, určitě bude stejná. Dejte sem už tu povinnou registraci nebo natrvalo uzavřete komentáře

    Reagovat
  • Nepřihlášený Gardner Neděle 13.listopadu 2022, 21:34

    I na prvni sezonu, je 1 bod od jezdce propadak. Pri tom mnozstvi jezdcu, by mel mit prumerne bod na zavod a to i s nejakymi temi vypadky. Nevidim v tom budoucnost.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Laik Neděle 13.listopadu 2022, 22:20

    To Gardner (zahradník): Mám úplně stejný názor jako ty. Jeden bod za celou sezónu je prostě propadák.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Karel S. Neděle 13.listopadu 2022, 23:36

    Olivera mám rád, prozatím to není to, co jsem čekal, ale na druhou stranu má čas a je mladej. A taky nemáme moc nikoho jinýho! Salač utrácí peníze v Moto2 a Hanika je nemá, resp. neni ten vyvolený. The end.

    Reagovat
  • Nepřihlášený unavix Pondělí 14.listopadu 2022, 09:56

    @Anonym naprostý souhlas. Byl by tu nádherný prostor pro diskuse pod články, nebýt trollů který to tu zasíraj. @to all nemyslím si, že je chyba v Königovi. Podle mě ta motorka na které jede může být v TOP15 jen při souhře náhod.

    Reagovat
  • Nepřihlášený vlopa Pondělí 14.listopadu 2022, 15:29

    Tak já si zorvna uplně nemyslim, že Salač ty prachy bez užitku vyhazuje oknem... Pro mě byl naopak docela příjemnym překvapením. Oliver... s tim je to horší... Ten jeden bod je fakt spíš důkaz toho, že se na takovej divokej skok z 300 do SBK mělo počkat. Druhá věc je, že motrka od Orelacu je katastrofa na dvou kolech a žádnej div se na tom zajet nedá. Ale i tak si myslím, že těch bodů mohlo bejt víc.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama