Reklama

FHO Racing podporuje na TT i Marii Costello

Peter Hickman, Josh Brookes stejně jako Pete Founds/Jevan Walmsley budou startovat za FHO Racing při letošní Tourist Trophy, nyní bude týmová majitelka Faye Ho podporovat také Marii Costello.

Několik dní před zahájením tréninkových dnů od 29. května pro Tourist Trophy 2023 prezentoval FHO Racing nového člena tohoto týmu. Kromě Petera Hickmana a Joshe Brookese stejně jako sidecarové dvojice Pete Founds/Jevan Walmsley obdrží finanční podporu také Maria Costello. FHO Racing bude titulárním sponzorem pro její závodění v kubatuře Side (spolujezdcem je Colin Smyth a také na její motorce kubatury Supertwin bude k vidění nápis a logo FHO Racing.

Costello není rozhodně žádné neznámé jméno na okruhu Snaefell Mountain Course. Při závodech Manx Grand Prix a Classic TT se může tato Britka prezentovat několika umístěními v Top-3. Při Tourist Trophy má zatím nejlepší umístění pod šachovnicovým praporkem 12. místo. Při letošní TT oslaví populární Italka své 50. narozeniny.

2019 slavila svůj debut v kubatuře sidecarů TT, a stala se první ženou která ve stejném roce dokončila jak závod solo, tak i side.

Kromě toho pracuje Costello pro «FHO Girls» ve spolupráci s «HEL Performance British Junior Supersport Championship» a «ABK Beer 0% BMW F 900 R Cup» jako mentorka a manažerka.

Majitelka týmu Faye Ho se seznámila s italskou jezdkyní při loňském závodě BSB v Oulton Parku a domluvili se na sponsorshipu s FHO Racing



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama