Komentáře k článku Darryn Binder do Moto2 zpět na článek →

  • Nepřihlášený Badovini Středa 24.srpna 2022, 15:14

    Za mě na nováčka v motogp ostudu neudělal zvlášť když vynechal moto2

    Reagovat
  • Nepřihlášený Derny Středa 24.srpna 2022, 15:23

    Jsem úplně stejného názoru

    Reagovat
  • Nepřihlášený Středa 24.srpna 2022, 20:35

    Yamaha je na tom bídně jen quarta na ni umí. Tomu klukovi bych dal šanci ještě rok v motogp, ale na něčem co pojede-Ducati?

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pavlo Čtvrtek 25.srpna 2022, 10:03

    Darryn za mě letos skvěle na to, že jel první sezonu a ještě navíc na tom křápu... když to srovnam se začátkama Jacka Millera (stejná cesta z moto 3 do moto GP), tak to prostě vůbec nebylo špatný. Narozdíl třeba od Raula Fernandeze a nutno říct i Remyho. To jsou oba jezdci, který jsem kvalitativně řadil daleko vejš. Darryn za mě má historicky cejch nevyrovnanýho jezdce, kterej v nejnižší kubatuře patřil s odřenejma ušima do TOP 5, a to, že teď dokáže pravidelně zajíždět dobrý výsledky (jet srovnatelnou partii s Dovim) v královský kubatuře je za mě skvělý vysvědčení... Degradace do moto2 mi tedy přijde trochu nezasloužená... respektive nerozumim tomu, proč ho (jakožto druhýho Jihoafričana) chtěli do motoGP, když ho hned po poměrně úspěšnym roce pošlou pryč.. Co víc mohli čekat?

    Reagovat
  • Nepřihlášený Igor Čtvrtek 25.srpna 2022, 10:21

    Má holt smůlu že Suzuki končí bez náhrady a ta dvě místa prostě chybí…

    Reagovat
  • Nepřihlášený Roman Čtvrtek 25.srpna 2022, 12:09

    Řekl bych, že spíše útěk od Yamahy, která je totálně out. Evidentně jsou prostředky proto postavit jeden kvalitní bike pro Fabia, ale ostatní 3 jsou nekonkurenční zbytky. Hold náklady jsou astronomické a Japonci jsou opatrní.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pedro Čtvrtek 25.srpna 2022, 20:10

    Takto to dopadá když se místo zvyšování snižuje, už jsem doufal ve 26 jezdců a příchod satelitu Suzuki a Aprillie a místo toho Suzuki odejde a satelitní Yamahu převezme Aprillia… aby tu zase nebyla CRT era zachvili.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Gardner Neděle 28.srpna 2022, 23:45

    Dutch: Tak s tím rozhodně nesouhlasím. Moto2 reálně není mistrovství světa motocyklů. Udělali z toho jakousi povinnou přestupní stanici a prezentace výrobců je zde NULA. Jednotné motory do takové třídy nepatří.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama