Komentáře k článku Aspar-Ducati: 2017 s Abrahamem nebo s Hernandezem? zpět na článek →

  • Nepřihlášený aspar Úterý 27.září 2016, 07:30

    Aspar je dobrej sasek. Pokud vezme Karla namisto Hernandeze tak to bude, pri vsi ucte ke Karlovi, samozrejme jen kvuli tomu ze starej Abraham nabidne vetsi balik nez lidi stojici za Hernandezem, kterej si to v MotoGP taky plati. V tom kolotoci MS a WSBK se pohybuji lepsi jezdci nez jsou Hernandez s Abrahamem, kteri by si tu sedacku svymi vykony vybojovali. Starej Abraham by mel ty penize radeji investovat do ceskyho motorsportu obecne, spolupracovat s AČR, netristit sily a penize namisto jejich nesmyslnyho osobniho boje mezi sebou, a podporovat tak mlady jezdce, i treba formou ("narodniho") tymu v MSJ/MS Moto3 a Moto2. Jenze kdo nevidi dal nez na spicku svyho nosu (potazmo dal nez do svy penezenky) ...

    Reagovat
  • Nepřihlášený Peterson Úterý 27.září 2016, 10:22

    Starej Abrahám to má teď dobrý, místo starostí se zalistovacím poplatkem jen řádně fakturuje spolku, a má peněz ma rozdávání. Je ale jeho věc komu je hodlá věnovat, když mu dovolili sódruzi předtím čmajznot automotodrom.

    Reagovat
  • Nepřihlášený přihlášený Filla Úterý 27.září 2016, 14:15

    Co tady furt řešíte Abrcovy prachy!? Když může investovat love do svýho kluka a to místo v Královský je možný takhle koupit, tak je to jeho věc. Spíš si myslím, že Dorna musí bejt evidentně v těžký pohodě, když jí do jejího šampionátu lijou lidi prachy a ještě se hádají, kdo se tam vejde. Jako fanda tohohle sportu bych byl radši, kdyby v týhle sérii jezdili ti nejlepší, jenže to polovina pole prostě není.

    Reagovat
  • Nepřihlášený miramara Pátek 30.září 2016, 07:28

    No pokud to teda klapne-klaplo, tak je to paráda.Protože tím pádem se to bude zase vysílat pěkně v televizi. A mezi náma, neznám lepšího sponzora než vlastní rodiče :-)).

    Reagovat
  • Nepřihlášený Settimo Neděle 02.října 2016, 14:26

    Nechápu o co se tady stále všichni přou! Pro mě je důležité že je šance, že v prestižní třídě Čech.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Robothugo Pondělí 03.října 2016, 21:11

    Peníze jsou a budou rozhodující vždy. Na druhou stranu je Karel vítězem závodu v moto2 a to nevyhraje nikdo kdo neumí jezdit. Jeho pády jsou z velké většiny dané snahou na špatné motorce dosáhnout výsledku. Pokud se to podaří a bude příští rok jezdit v motoGP, tak můžeme všichni jen fandit aby motorka byla alespoň trochu konkurenceschopná a doufat, že Karel nám všem udělá radost.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama