Komentáře k článku Zranění Lorenza je vážné zpět na článek →

  • Nepřihlášený David Pátek 28.června 2019, 22:00

    Karma i s úroky. Vidět Bradla bude zajímavé, pokud si jej Honda vybere, stát se může cokoliv. Pokud tu šanci dostane, snad nebude mít smůlu jako minulý rok v Brně, kde havaroval hned v prvním kole a vzal sebou několik jezdců.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Martan81 Pátek 28.června 2019, 23:53

    Karma i s uroky? Jsi ubozak?

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pedro Sobota 29.června 2019, 06:41

    Má pravdu. Ubožák jsi ty, pokud někomu jako Lorenzo fandíš. Plně si něco takového zasloužil, alespoň bude mít čas si to v hlavě srovnat.

    Reagovat
  • Nepřihlášený ST21 Sobota 29.června 2019, 06:56

    Lorenzo teď musí zažívat neskutečný nápor na psychiku. Další rok a půl v jeho kariéře asi hodně ukáže...

    Reagovat
  • Nepřihlášený Martan81 Sobota 29.června 2019, 09:28

    No koukám, že si ten zlutej fanatismus dostal na další úroveň...... To že má Vale za fanoušky takový blbečky je taky Karma i s úroky?

    Reagovat
  • Nepřihlášený Ten co ví Sobota 29.června 2019, 10:55

    A bohužel žluté stádo objevilo tento web, kterému se zatím tak úspěšně vyhýbalo....

    Reagovat
  • Nepřihlášený Sobota 29.června 2019, 12:18

    Me by jen zajimalo, kdyz nekdo napise - karma, ze si to zaslouzi, atd.... - je hned oznacenej za zlutyho..... neskutecny. Kam na to chodite? To jako, kdyz nechci migranty, jsem xenofob a rasista? Kam to speje....

    Reagovat
  • Nepřihlášený David Sobota 29.června 2019, 18:52

    Jako kdybych já někdy Rossimu fandil :D Lorenza prostě nemám rád ať už jako jezdce nebo jako osobnost, to je snad zakázané ? Říct svůj názor na veřejném fóru je v dnešní době hrozné... Klasický argument příznivců oranžového stáda :) (Fanoušči Španělska - Hlavně Marqueze a Lorenza, v tomto případě Repsol Hondy)

    Reagovat
  • Nepřihlášený David Sobota 29.června 2019, 19:01

    Pro Nepřihlášený 29.6 12:18 - Klasika. Většina “fanoušků” je totiž buďto od Rossiho nebo od Marqueze, takže se tyto dva tábory navzájem napadají. Kde jsou ty časy, kdy se komunity navzájem respektovaly a všichni se těšili z každého závodu ? Holt cca před 10 lety se začaly rozjíždět sociální sítě, fóra atd a lidi zjistili, že když budou někoho na internetu napadat, nic se jim nestane a ukojí to jejich slabé ego, jelikož ve skutečnosti by si nic takového udělat netroufli ! Jestli jsem někoho urazil, tak jsem rád, že se ho to dotklo a snad mu dojde, že by neměl brát cízí názory vážně - Naopak by je měl respektovat nebo říct něco jako (pro tento případ) “Lorenzo je fajn, ale toto si nezasloužil. To minule byla jezdecká chyba, které se prostě stávají. Toto není žádná karma” jako ST21, který napsal, že Lorenzo má problém se Hondě přizpůsobit a protože se snaží být nejlepší (jako snad každý), udělal chybu a prostě se mu to vymstilo. Nebylo by od věci, kdyby se tady někteří zamysleli a příště neoznačovali někoho, kdo napíše svůj názor, za člena žlutého stáda. Mezi každým táborem je většina fanoušků normálních, ale bohužel někteří jsou až moc slyšet kvůli svým negativním názorům (V tomto případě vychvalování Rossiho a urážení jiných jezdců) a kazí jméno i samotnému jezdci, protože si většina vybaví tyto hlasité “fanoušky”. PS Martan81 a Ten co ví - Fandím Petruccimu, Quartararovi, Morbidellimu a Nakagamimu. Takže dle vaši logiky červené, modré a asijské stádo. Není zač a všem přeji brzké prozření a pochopení :)

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama