Komentáře k článku Životní závod Salače se skončil bez pódia a bez bodů zpět na článek →

  • Nepřihlášený Pondělí 05.dubna 2021, 12:48

    Myslím si, že Filip neudělal nejlepší dojem jen na své fanoušky, ale co je hlavní podle příspěvku na instagramu i na svůj tým. Zdá se, že mu ani nevyčítají jeho nezaviněný pád. Dokonce podle fotky jeho pádu vytvořili zdařilou fotomontáž, jak si Filip přímo na okruhu opéká na okýnku špekáčky 👍 😀 https://www.instagram.com/p/CNRtejupoKw/?utm_source=ig_web_copy_link

    Reagovat
  • Nepřihlášený Bosso Pondělí 05.dubna 2021, 16:01

    To Zuzka: Ti dva se zatím nedají srovnávat, Pešek vyhrál 2 závody Grand Prix a získal celkem 9 pódií. Salač zatím nejlépe dojel 1x v Top-5.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Bosso Pondělí 05.dubna 2021, 17:47

    Samozřejmě, máš pravdu: První pódium si vyjel Pešek, když mu bylo 21 let a svůj první závod GP vyhrál ve 22 letech. Jakub Kornfeil získal své první pódium ve 22 letech, Karel Abraham pak své první podium ve 20. Salačovi je nyní 19.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Marťan 81 Pondělí 05.dubna 2021, 19:22

    Za mě, pokud takhle pojede každý závod,tak to přijde. A ty jeho lokty do stran - muž s koženou brašnou nesmí předjet za žádnou cenu. Jen tak dál,jen do nich 👍

    Reagovat
  • Nepřihlášený Derny Středa 07.dubna 2021, 15:15

    Filip Salač: "Dnes jsem dostal druhou dávku vakcíny Pfizer. Vedle okruhu v Losail se očkuje jako o závod. Dali nám to přímo v autě jak když člověk jde na mcdrive. Jsem strašně rád za tuto možnost, ale zároveň mě trochu štve, že jsme to dostali předčasně. Je to nespravedlivé kvůli tomu, že v Čechách a v dalších zemích na to moji vrstevníci a starší budou ještě poměrně dlouho čekat. Vzali nás tu takovým stylem, že my jsme něco víc než ostatní a to není úplně fér. Snad už to budeme mít brzy všichni a bude všechno jako dřív. Stay safe.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama