Komentáře k článku Zamíří Tom Sykes 2019 k BMW? zpět na článek →

  • Nepřihlášený Snipex Pátek 06.července 2018, 12:09

    Hele, přijde mi hloupé už házet hned Haslama atd jako hotovou věc. Jsou to pořád jen spekulace a jasné oznámení smlouvy ještě nebylo.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Bosso Pátek 06.července 2018, 15:49

    Ano, sice nebylo, ale... Ale všichni manažeři jezdců už vzdali - což se potvrdilo i v Misanu (kde máme svého zástupce přímo v paddocku) - šanci, dostat své svěřence do továrního týmu KRT Kawasaki k Reovi. A jelikož Toprak Razgatlioglu je ještě příliš mladý na tovární tým, tak 2019 bude přechodná sezóna s Haslamem a pak na přání Kawasaki Japan dostane šanci tento mladý Turek (letos druhý v Doningtonu a osmý celkově). A Sykes po 9 letech musí "zelené" opustit!!! A Vd Mark po posledních úspěších zůstane u Yamahy, stejně jako A. Lowes. Firma Kawasaki si hodně cení Haslamovu loajalitu (35 let) s touto značkou, nyní třeba jede Leon o víkendu BSB v Knockhillu a potom hned odletí do Japonska testovat s týmem Green pro 8 Hours Suzuka. Haslam navíc v BSB skončil na Kawasaki v posledních dvou sezónách druhý a třetí, nyní pojede s Reou a Watanabem za oficiální tým "Green", když naposled vyhrála Kawasaki 1993.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Fullgas1 Pátek 06.července 2018, 15:57

    Všetko je to pekné, ale závody sú stále nuda. Rea je na úplne inom stupni ako ostatný, do dalsej sezóny Ducati môže ale nemusí byť konkurencia, Yamaha stále na kawu úplne nestačí, o honde to je zbytočná debata, MVagusta nemá lóve a Aprilia je v prdeli tak ako vo wsbk tak aj v MotoGp. Je to márne. Popravde som radsej sledoval wsbk v dobách hagu, Troyov atď, ale teraz wsbk na MotoGp absolútne nestačí. Ešte aj závod dali do soboty čo je úplne zle.

    Reagovat
  • Nepřihlášený what? Sobota 07.července 2018, 08:09

    Redding? :))))))) Co tam bude delat? Kompars Camierovi?

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama