Reklama

WSS - Luke Stapleford: Dva závody a konec

Luke Stapleford ukončil po pouhých dvou závodech svou spolupráci s týmem CIA Landlord Insurance Honda a bude dále v MS WSS závodit v týmu Profile Racing Team a to s motocyklem Triumph 675, což znamená že v poli přibyla další značka motocyklu

Kvůli rozdílným názorům se úřadující britský šampion v kubatuře Supersport Luke Stapleford a týmový majitel Simon Buckmasters (Team CIA Landlord Insurance Honda) rozešli. Stapleford chtěl nejdříve nasadit svůj vlastní motocykl, ale na startovním roštu už nebylo volné místo. Od Assenu se tak 24letý Brit objeví nazpět v týmu Profile Racing v MS-Supersport a s motocyklem Triumph 675 se tak postaví na startovní rošt další značka motocyklu.

S týmem Profile Racing vyhrál Stapleford v loňské sezóně britský šampionát Supersport. U tohoto projektu je rovněž integrován jeho bývalý týmový manažer a šéftechnik Tristan Palmer (bývalý úspěšný jezdec BSB). Tým musí nyní pouze upravit motocykl Triumph 675, aby odpovídal reglementu MS-Supersport.

Po hodně těžkém startu do sezóny 2016 se dle Stapleforda vše opět vrátilo do normálu, ovšem s pomocí DWO by to nebylo vůbec možné.

Aktuálně je úřadující mistr Velké Británie až na 24. místě s hubenými 2 body na svém kontě!



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama