Reklama

Vydražte si závodní Ducati Panigale V4 S v barvách Doviziosa nebo Abrahama

Už tuto sobotu začne prostřednictvím aukčního portálu eBay prodej dvanácti unikátních motocyklů Ducati Panigale V4 S, z nichž každý bude mít závodní konfiguraci a bude v individuálních barvách slavných jezdců, kteří mají tu čest, vodit tyto stroje v závodu „Race of Champions“.

V rámci akce World Ducati Week se v sobotu 21.7.2018 pojede závod šampionů „Race of Champions“, kde se na okruhu Marco Simoncelli v Misanu od 13 hodin utká o prvenství dvanáctka slavných jezdců, jejichž motocykly Ducati Panigale V4 S si pak budete moci pořídit. Volba to bude zcela jistě velmi těžká, neboť v jejích sedlech pojedou Andrea Dovizioso, Jorge Lorenzo, Danilo Petrucci, Jack Miller, Chaz Davies, Marco Melandri, Michael Rinaldi, Michele Pirro, Tito Rabat, Xavi Fores, Karel Abraham a hvězdná legenda, která v sedle závodního motocyklu historicky přinesla Ducati velkou slávu, Troy Bayliss.

1 WDW2018 Race of Champions bikes1 Panigale V4S_Dovizioso1 Panigale V4S_Melandri

Závod můžete sledovat od 13:00 na satelitním kanálu SKY Sport Italia. Každý motocykl bude vyveden v barvách jednotlivého jezdce, kde se bude vycházet z barevných provedeních používaných v MotoGP nebo v Superbicích. Každý stroj bude mít rovněž štítek se jménem jezdce a jeho závodnického čísla. Před samotným startem závodu rovněž každý jezdec svůj motocykl podepíše nesmazatelným fixem a kromě toho, ještě ke každému stroji obdržíte potvrzení o jeho pravosti, podepsané generálním ředitelem Ducati, Claudiem Domenicalim. Toto osvědčení je u jakéhokoliv motocyklu přidanou hodnotou, kterou byste ocenili zejména při jeho prodeji. Výrobce vám ke každému motocyklu přidá řadu speciálních komponent používaných během závodu „Race of Champions“ a také kompletní sadu originálních dílů, včetně výfuků, potřebných pro jízdu v běžném provozu.

1 Panigale V4S_Lorenzo1 Panigale V4S_Davies1 WDW18_race of champions

Aukce startuje na eBay v sobotu 21.7.2018 v 18:00 a končit bude za týden, tedy v sobotu 27.7.2018 v 18:00.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama