Reklama

WorldSBK 2020: Pedercini Kawasaki pojede se 2 jezdci

Tradiční italský soukromý tým majitele Lucia Pederciniho pojede v sezóně 2020 v královské kubatuře motocyklů co nejvíce podobných těm sériovým se dvěma jezdci.

Vedle 31-letého španělského pilota Jordiho Torrese - aktuálně v šampionátu WorldSBK na 12. místě (v klasifikaci Independent Riders je v Top-5) - který už s týmem Pedercini Kawasaki Racing prodloužil smlouvu i na rok 2020, se tým letos rozšíří na 2 jezdce. A zájem o toto místo v sedle motocyklu Kawasaki ZX-10RR projevili třeba aktuálně třetí jezdec šampionátu Alex Lowes nebo Lorenzo Savadori.

Rodinný tým TPR (Team Pedercini Racing) závodí v MS-Superbike už 26 let. Nyní bude TPR zaměstnávat celkem 46 lidí, neboť díky spoluvlastníkovi Global Service Solutions Spa - logistická společnost, bylo postaveno ve Volta Mantovana nové sídlo společnosti o rozloze 2.500 m čtverečných a stejnou rozlohu má i venkovní pozemek týmu TPR.

V sezóně 2020 se Team Pedercini Racing zúčastní mistrovství světa sériových motocyklů ve všech třech kubaturách, vždy po 2 jezdcích (WorldSBK, WorldSSP a WorldSSP300), tedy celkem se 6 piloty.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama