Reklama

Willi Racing před dalším startem s wild card

Brněnský tým Willi Racing se svým jezdcem Sheridanem Moraisem stojí těsně před svým druhým letošním startem s wild card v MS-Moto2. Bude to v rámci «Gran Premio Octo di San Marino e della Riviera di Rimini» na okruhu «Misano World Circuit Marco Simoncelli».

Minulý týden absolvoval tým Willi Racing a jeho jihoafrický pilot Sheridan Morais s portugalskou licencí test v Misanu - týmy a jezdci s wild card mohou testovat maximálně do 7 dnů před vlastním startem - a ačkoliv tento zkušený pilot poprvé během svého angažmá za Brňany havaroval, tak jeho dosažené časy byly velmi slibné. Při crashi byl sice motocykl Kalex hodně poškozen, ale jezdec až na několik pohmožděnin vyvázl bez zranění.

Po brněnské premiéře tak stojí tento tým už před svým třetím startem v závodech Grand Prix. Vloni v sedle s Hanikou obsadil v Brně 22. místo, letos po problémech při startu samotném (Morais musel do závodu na Masarykově okruhu vystartovat z Pit Line) místo poslední, tedy 24. V každém případě pojede Willi Racing a Sheridan Morais ještě s wild card závod GP Aragónu.

A jak vypadá situace tohoto týmu do budoucna, tedy na rok 2019? Je možné spojení s týmem jednoho jezdce, buď s Kiefer Racing, nebo s Teamem Stylobike. Co se týká akceptovaného jezdce, tak bude hodně záležet na tom, zda se v šampionátu Moto2 udrží Jihoafričan Steven Odendaal, nebo ne...?

Je rovněž ještě jedno volné místo u Aspara, v tomto prestižním týmu se ale platí opravdu hodně...

Během závodního víkendu v Aragónu by ale mělo být všechno vyjasněno!



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama