Komentáře k článku Willi Racing 2019 v MS-Moto2? zpět na článek →

  • Nepřihlášený Ten co ví Středa 15.srpna 2018, 21:13

    Věděl bych pane Kubíčku ještě o jednom českém talentu, jménem Mrkývka junior, ale to by nesměl být v týmu Willi Race v žádné funkci "Žižin"

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pastell Středa 15.srpna 2018, 22:54

    Pane Kubíček, držím palce ať to vyjde a díky za vaše komentování a stále optimistický přístup. Letos váš komentář na Okruhu Františka Bartoše v Radvanicích dostal tuhle akci zase trochu dál. Byli jsme i na autogramiádě v Brně a nakonec jsem se shodli, že jsem si měli dojít pro fotku s vámi. Hodně štěstí

    Reagovat
  • Nepřihlášený Ten co nic neví - Georgio88 Čtvrtek 16.srpna 2018, 15:35

    Willi race má u nemálo lidí vroubek za to, jak se k Mrkvovi zachovali. Bude Mrkva novej Rossi, Biaggi nebo aspoň Pešek? Asi né, ale platil a každej sebeblbší pingl ví, že platící host se nevyhazuje. ;-) A jak bosso uváděl dříve, pojede v Moto2 ten, kdo si to zaplatí a koho Dorna schválí. Tyto dvě podmínky tvoří matematickou množinu jezdců, která obsahuje přesně 0 jezdců z ČR, bohužel.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Peterson Čtvrtek 16.srpna 2018, 20:41

    Willi Race nemá u českých fandů vroubek, ale prostě fandy sere. Když nemají dostatek financí, tak do světa motorek neměli vůbec vstupovat a už vůbec ne dávat marné naděje fandům, že se pokusí pomoct českému talentovanému jezdci. Nic proti Moraisovi, ale s ohledem na jeho věk jde jen o to aby zaplatil zábavu Žižinovi a Joskovi.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Derny Čtvrtek 16.srpna 2018, 20:56

    To Peterson: Bohužel máš 100% pravdu. Připomínají mně Brože, který také "pomáhal" mladým českým talentům tím, že si od nich nechal všechno pěkně draze zaplatit (viz od Popova...), ostatně Brož to stejné zkoušel předloni i na Mrkývku jun. a teprve pak přišel Žižin & co.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Gardener Pátek 17.srpna 2018, 14:13

    Tak především jednání týmu vůči Mrkvovi bylo neseriozní. Důvod vyhazovu Jirky byl tragi-komický. Vylezli díky Mrkvovo kontaktům někam, kde by jinak nebyli a pak ho zkopli ze sedla. Pro mne takoví lidé nezaslouží žádnou podporu. Finanční, ani fanouškovskou.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pátek 17.srpna 2018, 15:33

    Jste se tady asi všichni posrali, ne? Jsem netušil, že na ježdění moto2 ve FIM CEV jsou třeba nějaké kontakty a protekce. Tam stačí zaplatit startovné a jedeš, hodí se i trochu angličtiny. A ohledně placení, já zas slyšel, že Vrtulník všechno sponzoroval, takže vlastně platil sám sobě. Líbí se mi ubohé sprosté flusání od žebráků, co doma dřepí u televize a rozdávají rozumy.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Peterson Pátek 17.srpna 2018, 17:44

    Nazdar Žižine. 😲😲😲

    Reagovat
  • Nepřihlášený Arrabbiata Pátek 17.srpna 2018, 17:47

    Popov a Mrkva zaplatili a bylo s nimi takto naloženo? A Popov vůbec do dneška nesplácí dluh vůči týmu Brož? ak to jo, tak si v tom žijte :-D A situace u Willi Race - jo když příjde puberta ... co jsme znali talentů už jen v motokrosu...

    Reagovat
  • Nepřihlášený Gardener Sobota 18.srpna 2018, 11:04

    Nepřihlášený (takže tykám). Mám odlišné informace. než máš ty. "Ubohé sprosté flusání od žebráků" jsem zaregistroval pouze v tvém výlevu. A pokud bude rétorika týmu pokračovat ve stylu, v jakém tým začal v CEVu, tak si toho ještě užiješ víc, než dost. Anonyme.

    Reagovat
  • Nepřihlášený David Pondělí 27.srpna 2018, 10:30

    Stejně tam bude trapný a marný neúspěšný SAG ideálně ve 2 rozdílných týmech. Poté, co de stalo Salomovi, je tento tým úplně mimo a zabírá místo ostatním. Kiefer se doufám zase objeví a nebo Aegerter najde někde kvalitní sedačku. Ale kde, Swiss s KTM nebo něco jiného ? Hodně jezdců letos odpadne kvůli příchodu Martina - Bezzechiho - Oetla - Bastianiniho a zřejmě i DiGiannantonia, pokud bude mít gresini 2 jezdce. Je jich tam asi 33 a pokud jich má být 30, musíme se s 8 současnými rozloučit.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama