Reklama

Willi Race s Moraisem!

Brněnský tým Willi Race má dalšího nového jezdce! Není jim ani Jirka Mrkývka jr., nebo snad Karel Hanika. Tím novým vyvoleným je Jihoafričan s portugalskou licencí Sheridan Morais.

Zkušený 33-letý jezdec skončil vloni v šampionátu WorldSSP celkově na 4. místě, na letošní sezónu ale nesehnal stabilní místo na startovním roštu tohoto šampionátu a tak se musel spokojit s rolí náhradního pilota.

Po zranění Kenana Sofuogla se mu naskytla příležitost a jel v týmu Puccetti Kawasaki místo tureckého multišampiona dva závody, v Aragónu obsadil 7. místo, v Assenu po kolizi s týmovým kolegou Okubou šachovnicový praporek neviděl.

V Imole nastoupil samotný Sofuoglu a Sheridan Morais se tak v šampionátu objeví zřejmě až v britském Doningtonu.

Ačkoliv ještě není nic potvrzeno, tak z dvoudenního testu #32 na Masarykově okruhu se dá očekávat, že se zkušený jihoafrický Portugalec pokusí s týmem Willi Race o start na wild card při srpnové Monster Energy Grand Prix České republiky v kubatuře Moto2.

Pokud dojde k dohodě jezdec Morais & tým Willi Race, tak tento zkušený pilot pojede nejen v Brně, ale možná také na rakouském Redbull Ringu a ve španělském Aragonu.

Jen připomínám, vloni zde za tento tým startoval v Brně lokalmatador Karel Hanika a obsadil solidní 22. místo.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama