Komentáře k článku Vítězem Suzuka 8 Hours se stal nakonec tým Kawasaki Racing zpět na článek →

  • Nepřihlášený David Neděle 28.července 2019, 18:40

    Souhlas, FIA letos dělají opravdu velké p*čoviny... Viegas je ostuda. Kawasaki sice NEfandím, nicméně to vítězství si zasloužili a Rea kvůli své chybě nespadl (Na oleji by spadl každý.). Nicméně dnes měla Kawasaki vážně šílený zážitek - Viz Když Rea málem narazil do toho jezdce s modrým motocyklem, který trefil ten výfuk či co na cca 07:30:00... takže má vše nakonec šťastný konec. Záživnější Suzuka 8 Hours nepamatuju a Razgatlioglu má konečně nějaké vítězství. Teď doufat, že se Kawasaki rozhodne pro něj, aby nim neodešel k Yamahe. Mimochodem Bosso taková “spekulační” otázka - Proč vlastně za Yamahu nejezdí ve WSBK Nakasuga ? Ve vytrvalostních závodech a japonských Superbicícb září a ve WSBK by jim pomohl, byť dvojice Lowes a VDMARK je na příští sezónu na 99% jistá (Beaubier prý půjde k TenKate, což je dle mě ještě kvalitnější a sympatiččejší tým než tovární Yamaha).

    Reagovat
  • Nepřihlášený Bosso Neděle 28.července 2019, 19:05

    Nakasuga je především testovací jezdec Yamahy na území Japonska (v Evropě Folger). Navíc má pravidelně start s wild card pro GP Japonska - od roku 2012 až 2018 v MotoGP a pojede v Motegi i letos s wild card. No a k otázce, proč ne WorldSBK? Kdo by jako sponzor Japonce v Evropě platil? A už je také sportovně starý...

    Reagovat
  • Nepřihlášený David Neděle 28.července 2019, 19:29

    Díky za info. Nicméně jsem rád, že jej můžeme vidět alespoň v Motegi, kde se mu vždy podařilo bodovat a taky má z MotoGP i bednu z vslencie 2012 tuším. WSBK musí jít nahoru, víc jezdců, větší konkurenceschopnost a hlavně menší finanční požadavky na týmy a wildcard a nebylo by od věci i vysílání u nás. Je to spíš taková oddycbovka, ale určitě by to pár lidí přivedlo, zvlášť kdyby tam jezdil někdo z našich jezdců, ale to se asi nestane.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Bosso Neděle 28.července 2019, 20:21

    Je to trochu nad možnosti českých jezdců. Jen pro upřesnění: Dostat někoho pouze do WorldSSP je na jednu sezónu záležitost minimálně 250 000 Euro!

    Reagovat
  • Nepřihlášený Neděle 28.července 2019, 20:23

    To David: ... FIA :-D:-D Tak ty jsi taky expert. A Bosso si v článku opět ulevil..., trapný!

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pedro Neděle 28.července 2019, 21:28

    Davide, zase se trochu uklidni, nicméně s tím Viegasem a nerozhodností FIA máte s Bossem pravdu.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Daniel Neděle 28.července 2019, 22:36

    Předpokládám že máte na mysli FIM - FIA má svých blbých výmyslů dost, ještě aby se s*ala do motorek. Ale jinak souhlas :-).

    Reagovat
  • Nepřihlášený Christian Neděle 28.července 2019, 23:27

    Určitě mysleli FIM, ale v článku jsem taky viděl FIA. Buďto chyba nebo hromadná halucinace :D

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama