Reklama

Valentino Rossi: The Greatest of All Time (seriál The Doctor, díl 1.)

První epizoda z pětidílného seriálu The Doctor se jmenuje „The Greatest of All Time“ a zabývá se tou nejdůležitější části Valentinova života, jak se vlastně vůbec stal ikonou v motocyklovém světě.

Myslím, že budete se mnou souhlasit, když řeknu, že už nyní patří Valentino Rossi mezi nejvíce populární motocyklové závodníky v celé historii Grand Prix a také v královské třídě MotoGP. Kdy a proč se tomu stalo se bude snažit vysvětlit sám Valentino, ale také jeho bývalý stájový kolega, Colin Edward, a také jeho nejbližší přátelé z rodného městečka Tavullia.

Co vlastně udělá z člověka ikonu? Jsou to jeho činy, chování nebo jeho osobnost? Co stojí za tím, že o něm mnoho lidí ze sportovní branže hovoří jako o „největším“ anebo také „nezkrotná 46“? O tom všem pojednává první díl, který se bude snažit na tyto otázky nalézt odpovědi a nejen na tyto. Podíváme se do historie, jak se vyvíjela Valentinova kariéra po 20 let působení startovního čísla 46. První díl byl exkluzivně představen v rámci závodního víkendu MotoGP ve francouzském Le Mans.

Druhý díl se bude jmenovat Racing Mugello a bude představen na konci května. Další epizody budou pokračovat na jeho ranči, rovněž budou pojednávat o jeho obchodní značce VR46 a zaměří se také přímo na samotného Valentina, na člověka, který se stal legendou.

Druhý díl můžete shlédnout zde.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama