Reklama

Valentino Rossi: seriál The Doctor, Mugello (2. díl)

Druhý díl seriálu nás zavede na jeden z nejdůležitějších a zároveň pro Valentina emocionálně nejvypjatějších okruhů MotoGP, Mugello.

První díl seriálu si můžete přečíst a shlédnout zde.

Uprostřed toskánských kopců leží jedna z nejrychlejších závodních tratí, která přinesla Rossimu nejlepší i nejhorší momenty v jeho kariéře. Na pětikilometrovém okruhu vítězí v královské třídě sedmkrát za sebou, prožívá tu doslova festival barev, hluku a fanouškovského šílenství, v jehož středu dění je po celé tři dny závodního víkendu. Jeho fanoušci stojí věrně po jeho boku ve všech jeho okamžicích, ať už je nahoře nebo dole.

Jaké to je, když jste pod celodenním tlakem a záři světel? Jak prožívá Valentino Velkou cenu Itálie jako „The Doctor“ s tak obrovskou základnou fanoušků? Co pro něj znamená okruh Mugello?

Mugello

Na tyto otázky vám odpoví samotný hlavní hrdina Valentino Rossi, ale také jeho věčný rival Loris Capirosi. Zavzpomínají také jeho letití mechanici z týmu Yamaha, Alex Briggs a Brent Stephens. Dozvíte se, jaké to je prožívat s ním situace, kdy se mu nedaří a kdy je na vrcholu. Jak prožívali jeho jediné vážné zranění, které si přivodil v roce 2010, kdy si při tréninku zlomil nohu.

V tomto díle prožijete jeden z nejemotivnějších závodních víkendů Valentina Rossiho. To je prostě Mugello.

Třetí díl si můžete prohlédnout zde.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama