Komentáře k článku Valentino Rossi má před Katarem špatné tušení zpět na článek →

  • Nepřihlášený Gardener Neděle 18.února 2018, 22:40

    Hoši jsou zralí na ručník. Maverick pláče po loňské motorce z testů, Rossi pláče kvůli elektronice. Magneti M. je vyvinutá na véčkový čtyřválec a je klidně možné, že se jim to vyřešit vůbec nepodaří. Jsem velmi zvědav i na Suzuki, jak se jim povede při závodní délce, protože mají stejnou koncepci a to by mohlo mnohé vysvětlit. Co mi ovšem nejde do hlavy je to, proč jim to u tovární Yamahy za srovnatelných podmínek jednou jede slušně a podruhé nestačí ani jeden na top ten!!?!

    Reagovat
  • Nepřihlášený Capan Pondělí 19.února 2018, 07:30

    Keďže vývoj Yamahy vedie Vale,sú iba dve možnosti. Buď dáva technikom zlú odozvu,alebo ho nepočúvajú. Rovnaké to bolo v Ducati.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Gardener Pondělí 19.února 2018, 08:56

    Nikdo není dokonalý. Já se pouze domnívám, že kdyby to byl problém Hondy, nejspíš by se našla možnost nějaké úpravy pravidel. Pokud jde o jiné značky, tak lobby nebude tak výrazná. Ony ty nastavené podmínky někomu vyhovují a druhému holt ne. Musejí víc makat. Ps: Nemyslím si, že by to bylo v odezvě na názory jezdců. Jednoduše si s tím nevědí rady. Ducati se tomuto vyhnula, protože je to vyvinuté na jejich bike. Honda má stejnou koncepci a přetáhla prý šikovného technika z Magnetti M. Třeba je tam schovaný šotek a jen se musí vědět, jak ho vyhnat. :)

    Reagovat
  • Nepřihlášený ... Pondělí 19.února 2018, 13:54

    Capane, nevim, jestli vyvoj vede Vale, jestli narazis na to, ze od nej jde lepsi odezva, nez od MV, ale predpokladam, ze VR, neni pocitacovej mag, aby umel ovlivnit i elektroniku, se kterou evidentne maji potize i ti "elektronci" , co se o tohle staraji.A dost jasne uvadi, ze ani netusi, v cem je problem. On jim rekl, co je spatny, a ted to zalezi dle me na nich, ne na Valem - v tomhle pripade.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Bosso Pondělí 19.února 2018, 17:06

    Capan má částečně pravdu: Vinales totiž vyčetl technikům od Yamahy, že nedali na jeho připomínky a vyvíjeli nový motocykl dle Rossiho. Na to The Doctor opáčil: "Není to pravda, pokud by Maverick měl jiný názor na vývoj motocyklu, tak by se dělali prostě motocykly dvou různých verzí!"

    Reagovat
  • Nepřihlášený Capan Pondělí 19.února 2018, 21:00

    Ono to tak trocha vyzerá,akoby Jorge chýbal....

    Reagovat
  • Nepřihlášený Gardener Pondělí 19.února 2018, 21:10

    Vloni dali na Mavericka, letos dají na Rossiho. Musejí se střídet, aby to bylo fér. :P

    Reagovat
  • Nepřihlášený .... Pondělí 19.února 2018, 22:43

    ano Capane, Jorge chyba, ale ted ladi a pipla ducatku, jako super ladic, a letos bude mistr sveta :-)

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama