Komentáře k článku Valentina Rossiho žalují domovník a hospodyně zpět na článek →

  • Nepřihlášený Fullgas1 Pátek 12.ledna 2018, 13:22

    To určite nieje pravda, Rossi je naj človek, on taketo špinavosti nemá zapotreby 😋

    Reagovat
  • Bosso Pátek 12.ledna 2018, 13:53

    Taky se tomu osobně zdráhám uvěřit, to by přece ON nikdy neudělal. Člověk, který za každou cenu ctí FAIR PLAY a ve sportu se těchto zásad vždy držel a drží (třeba v Losailu 2004, kdy jeho tým čistil startovní místo na roštu pro Valeho od písku během noci...!). A později v Jerezu 2005, kdy na něho volali «Rossi, hijo de puta».

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pátek 12.ledna 2018, 16:20

    Ach jo, a opet antirossisti :-) . Zapsklej fullgas, a klasika, pan redaktor. Opet nekdo neco rekne, a uz je vsechno pravda......Treba je, treba neni, ale az to vyresi soud, pak to bude nebo nebude pravda. Ted - pouze domenky, atd...

    Reagovat
  • Nepřihlášený Capan Pátek 12.ledna 2018, 16:37

    Toto by taký ušľachtlý človek ako je Vale nikdy neurobil. Sú to samé lži,lebo mu závidia. Je to veľký dobrák,rozdal by aj posledné. Občas síce kope do ľudí,ale len keď musí a to sa neráta. Len keď mu zavadzajú na ceste.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Fullgas1 Pátek 12.ledna 2018, 16:41

    Zapsklej niesom, svoj názor na Rossiho mám a je to len z mne dostupných článkov, takže môj názor môže byt skreslený. Ale nemám ho rád. Určite to neni férový chlap!!! To ako jednal potajme s yamahou, ako sa zachoval k Lorenzovi keď prišiel ako nováčik ku Yamahe a v neposlednom rade na trati sa do druhého nekope a nevytlaca sa mimo stopu!!! Je toho omnoho viacej, od pneutik obzvlášť vypecenych , cez techniku ktorú mal len on. Keď dostal rovnakú motorku Barros tak ... Veď vieme.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Martin Pátek 12.ledna 2018, 19:13

    Caute,sranda je jak pan redaktor pres celou zimu vytahuje takove pikacoviny?))A jen na Rossiho))Ze se treba nepustí do starého Abrahama??))Navic je celkem divne, ze at je to Rossi, nebo nekdo jiny , ze dluží za 13 plat a odstupné částku 114tis €) Navic Moldavskym dzuvam, co tam dělali domovnika a hospodyni)))Potom je ten Rossi uzasny,kdyz jim tak plati)))))))

    Reagovat
  • Nepřihlášený Martin Pátek 12.ledna 2018, 19:15

    Jinak dalsi článek o Rossim bude, ze znásilnil sveho bratra, nebo alespoň , ze s nim nemluvi, co pane objektivní?))

    Reagovat
  • Nepřihlášený Tom Pátek 12.ledna 2018, 23:42

    Do krimu s ním! a pan Martin by mu tam mohl chodit dělat Úča :-)

    Reagovat
  • Nepřihlášený Martin Sobota 13.ledna 2018, 11:09

    Za ty prachy milý Tome klidne😂hlavne, at je o cem psat pres zimu)

    Reagovat
  • Nepřihlášený Gardener Neděle 14.ledna 2018, 23:10

    Za 5 let na přesčasech a odstupném slabé 3 miliony v korunách. Za údržbu bazénu a zahrady by jim měl ty love dopřát. Držgrešle jeden. :D

    Reagovat
  • Nepřihlášený mazanek Pondělí 29.října 2018, 14:02

    No tak chudák Rossi. Není nad spolehlivou hospodyni!!! My máme už druhou pomoc do domácnosti a hledáme jedině ověřené zaměstnance přes https://www.familiata.cz/. Takže Rossi, příště hledej pouze ověřenou výpomoc.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama