Komentáře k článku V závodě mi chybí agresivita, jsem příliš opatrný, říká Abraham zpět na článek →

  • Nepřihlášený Pedro Čtvrtek 11.července 2019, 12:24

    Je vidět, že to má v hlavě vpořádku, ale je třeba se kousnout a být agresivnější. Skončit před Tech 3 je samozřejmost, Zarco a Iannone mají špatné motorky, se kterými nemají zkušenosti a i proto by se měl Karel snažit končit pravidelně před nimi. Kdyby toto splňoval, bral by body pravidelně - Vždy tak 3 jezdci spadnou a Karel je skoro pořád ve společnosti Rabata a bratrů Espargárových, ale hlavně si je nesmí nechat pořád ujíždět. Tovární Kawasaki ve WSBK je pro Rabata dar z nebes, ale ukazuje, že na MotoGP má (Spíš by dával smysl přechod Zarca a Iannoneho do WSBK než ten Rabatův, ti 2 se budou celou sezónu nebo déle trápit, zatímco Rabat bude brát snad pořád top 6 a sem tam bednu. Byla by legrace, kdyby jezdil stejně jako Bautista, to by Rea nerozdýchal)

    Reagovat
  • post Čtvrtek 11.července 2019, 19:42

    Milý mladíku Abrc, měl by jsi skončit. Je to ostuda. Sorry

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pastell Pátek 12.července 2019, 09:10

    Ostuda jsou jen čeští závistiví fanoušci.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Ten co ví Pátek 12.července 2019, 09:48

    To Pastell: Máš 100% pravdu, místo abychom byli rádi, že máme v nejvyšší kategorii motocyklového silničního závodění našeho jezdce, tak pouze jak píšeš. Co by za to některé země daly....třeba namátkou USA, Rusko, Německo, Švýcarsko, Polsko...Ale škoda mluvit!

    Reagovat
  • Nepřihlášený Christian Pátek 12.července 2019, 10:05

    Souhlas. Je potřeba riskovat. Je lepší, když dojede v 5 závodech 4x třeba 12. a 1x spadne než když je opatrný a boduje v 1 zavodě z 5...

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama